Bebekte bronşit

serzan

saracan
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
347
2
Hepinize iyi bayramlar .Biz bayrama biraz tatsız girdik.Doğduğu andan itibaren ıkınıp sıkılmasının garip ses çıkarmasının kıpkırmızı olmasını hep gaz problemi diye adlandırdık.En azındanda doktorumuzunda bize söylediği oydu.
Fakat durum farklıymış en son öksürük şikayetiyle yiğenimin doktoruna götürdük.Muayene akciğer filmi sonrasında bronşların daralması teşhisi kondu.Geç kalındığında zatüreye ise çeviriyormuş..2 gündür iğne yapılıyor ve hava alıyor.Şimdi ise çocuk rahat ne ıkınıyor , ne kıpkırmızı oluyor. Gazdan yapıyor dediğimiz hareketler şu anda yok.Bu durumu sizlerle paylaşmak istedim .

serzancım öncelikle geçmiş olsun. neyseki erken farkedilmiş bu tecrübeni bizimle paylaştığın için sağol... demekki her ıkınmayı gaz diyip hafife almamalıyıoz.... iyi bayramlar diliyorum

Hepinize iyi bayramlar .Biz bayrama biraz tatsız girdik.Doğduğu andan itibaren ıkınıp sıkılmasının garip ses çıkarmasının kıpkırmızı olmasını hep gaz problemi diye adlandırdık.En azındanda doktorumuzunda bize söylediği oydu.
Fakat durum farklıymış en son öksürük şikayetiyle yiğenimin doktoruna götürdük.Muayene akciğer filmi sonrasında bronşların daralması teşhisi kondu.Geç kalındığında zatüreye ise çeviriyormuş..2 gündür iğne yapılıyor ve hava alıyor.Şimdi ise çocuk rahat ne ıkınıyor , ne kıpkırmızı oluyor. Gazdan yapıyor dediğimiz hareketler şu anda yok.Bu durumu sizlerle paylaşmak istedim .

Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin. korku sardı benide. Bizde de ıkınıp sıkılıp kızarmalar var hatta çok nadir olsa da öksürük falan. fakat kalpteki üfürümden dolayı kardiyoloji doktorumuz akciğer filmi istemişti. Bişey olsaydı o filmde çıkardı sanırım. vede umarım öyledir. tüm bebekleri korusun Allahım. benneyaptımki

cok gecmiş olsun Allah acil sifalar versin
yazını okuyunca benide korku sardı vallahii çok mu öksürüyor yigenin.. benim oglumda kızarıyor ıkınıyor arada cok nadir yani oksuruyor off Allah esirgesin tum bebişleri korktum simdi ya inş. hemen iyileşir yigenin

canım çok geçmiş olsun,inşallah en yakın zamanda düzelir meleğin

Okuyuncca bende korktm =((
Bizim sıpada ıkınıyo kızarıyo bozarıyo ara sırada öksürüyo Allah esirgesin :sinifsinif:
Sizede acil şifalar dilerim:1no2:

çok gecmiş olsun. arada öksürüyor diyorsunuz ya bebekleriniz için bu durum için hiç dra gittiniz mi kendiliginden gecmesini mi bekliyorsunuz? benm kızımda hapşurma ve tek tük öksürük var bu sabah da sırtı terlemişti yataktan alırken bez koydum sırtına. sizce dra gitmeli miyim???

Ben götürmüştüm ve hafif faranjit var ama önemli deil demişti..sadece damla vermişti "gifrer". tıkanıklığı olursa diye..

Tüm iyi dilekleriniz için teşşekürler.Tüm bebişleri allah korusun.Her ıkınıp sıkınma bizim gibi olacak da değil ama tedbiri de yine elden bırakmamak gerekir.

bizimkininde burnu sureklı tıkanık.dr umuz serum fızy. damlat dedı emzırmeden once damlatıyorum rahat emsın dıye ama sureklı tıkanık yınede

Burun tıkanıklığına buhar makinesi iyi geliyor. Bu rahatsızlığımız döneminde sürekli çalıştırıyorum.Ben faydasını gördüm.

ben de bugun goturdum kızımızı doktora hafif faranjit varmış okyanus suyu verdi burun damlası olarak. o damlayı da sırtüstü yatarak deil yan yatarken damlatmak gerekiyormuş sizlerin de bilgisi olsun genzine gitmemesi için. ve buhar makinesi alacagız mecbur. internette arzum var uygun fiyata kullananların cogu memnun.sizler hangi markayı kullanıyorsunuz memnun musunuz ? herkese gecmiş olsun

cnm çok çok geçmişş olsun.bişi sormak istiyorum hani derler yaa hamilelikte anne sigara içiyorsa bebek büyük olasılık bronşit olur diyee.sigara içmişmiydin acaba.

Son düzenleme:
X