Bebekte böbrek genişlemesi

hzr30

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
11
1
6
36
22 haftalık hamileyim detaylı ultrason da doktor böbrek de genişleme var dedi fetal DNA önerdi kanı verdim sonucunu bekliyorum benim gibi olan varmi varsa neler yaşadınız paylaşırsanız çok sevinirim

22 haftalık hamileyim detaylı ultrason da doktor böbrek de genişleme var dedi fetal DNA önerdi kanı verdim sonucunu bekliyorum benim gibi olan varmi varsa neler yaşadınız paylaşırsanız çok sevinirim
Geçmiş olsun bana erkek bebeklerde böbrek genişlemesi olur ve büyük bi kısmı doğumda kadar geçer demişti doktorum.

geçmiş olsun. benim de detaylı ultrasonda fark edilmişti. ama tehlikeli sınırda değildi genişleme. doğuma kadar takip edildi ve bi sorun olmadan oğlumu kucağıma aldım.
inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı

Merhaba. Benim de büyük oğlumda ayrıntılı ultrasonda çıktı çok korkmuştum, içini ferah tut pozitif düşün
Benim doktor doğumdan sonra tekrar kontrol ederiz dedi, oğlum 2 ayliken yine genişleme tespit edilmişti. 1 yaşında tekrar kontrole gittiğimiz de genişleme durmuştu 2 yaşında diğer böbreği ile aynı boyuta geldiğini öğrendik. Şuan 4 yaşında elhamdülillah.

Merhaba benim de 24.haftada bugün 4.9mm olarak ölçüldü kız bebeğimde. Sizin de böyle miydi değeriniz Dr düşük risk ddi ama içim içimi yiyor

Merhaba benim de 24.haftada bugün 4.9mm olarak ölçüldü kız bebeğimde. Sizin de böyle miydi değeriniz Dr düşük risk ddi ama içim içimi yiyor

ben değeri hatırlamıyorum ama gözlemde kalicaz demişti doktor. Her kontrolde böbrekleri ölcmüştü.
o büyüme sonra olmadı. iki böbrek de hemen hemen aynı oldu sonraki süreçte.

eğer doktorunuz düşük risk dediyse kafanızı takmayın. inşallah normale döner zamanla ve sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…