- 2 Mart 2024
- 753
- 157
-
- Konu Sahibi bayanacizane
İki üç gün küçük çıkınca nasıl cücelik deniyor ya? Ultrasyonda gelişim genel olarak bir hafta geriden geldiğinde bile ciddi bir sorun olarak görmüyorlar. Bnce farklı bir doktor görüşü daha alın.Arkadaşlar bebeğimin bacak boyu iki üç gün küçük çıktı bu cücelik demekmiş galiba ailede var mi dedi doktor her iki tarafta da yok kafası da biraz iri üç dört gün önden gidiyor korkuyorum bu durumu yaşayan var mı
Yok doktor şu an için sorun yok dedi ama on gün kadar olursa sıkıntı olur dedi yine de endişeleniyorum ilerlerse diye. 30 haftalık oldukIkı gün üç gün kısa olması cüce liği hemen göstermez ki makinaların yanılma payı var. Kaç haftalıksınıx
Doktor cücelik demedi ben araştırma yaptım ilerleyince cücelik oluyormuş falan kafası da birkaç gün önde gidiyor ikisi beraber olunca acaba down sendromu cücelik mi var diye düşünüyor insanİki üç gün küçük çıkınca nasıl cücelik deniyor ya? Ultrasyonda gelişim genel olarak bir hafta geriden geldiğinde bile ciddi bir sorun olarak görmüyorlar. Bnce farklı bir doktor görüşü daha alın.
Iki uc gun hicbir sey. En az 2-3 hafta gerilik olacak ki bir gerilikten bahsedilsin.Arkadaşlar bebeğimin bacak boyu iki üç gün küçük çıktı bu cücelik demekmiş galiba ailede var mi dedi doktor her iki tarafta da yok kafası da biraz iri üç dört gün önden gidiyor korkuyorum bu durumu yaşayan var mı
O sonuçlara baktım burun kemiği falan yazmiyor ama dünkü ultrason da burun kemiği basık gibi geldi yandan çekilmiş foto tekrar gittiğimde sorucamİnternette her bilgi doğru değil. Cüce lik için bir kaç daha bulgu lazım. Benim oğlumun kafası da bu yük çıkıyordu bır kaç hafta öndeydi. Eşimin kafası ve dedesinin kafası da büyük genetik. Ancak bariz aşırı büyük değildi. Aletler yuzde yüz doğru göstermiyor ki. Cüce lik tek kol bacak boyu bariz kısalık olur. Bebegınız down olsaydı doktor derdi zaten 11 haftada burun kemiğini gormüştür doktor
Birde hastalık olunca çok erken haftalarda çıkıyormuş galiba umarım yapısal bir şeydirIki uc gun hicbir sey. En az 2-3 hafta gerilik olacak ki bir gerilikten bahsedilsin.
Yaşayan varArkadaşlar bebeğimin bacak boyu iki üç gün küçük çıktı bu cücelik demekmiş galiba ailede var mi dedi doktor her iki tarafta da yok kafası da biraz iri üç dört gün önden gidiyor korkuyorum bu durumu yaşayan var mı
ben de öyle biliyorum. 2-3 günü kafanıza bile takmayın gerçekten. azıcık kaysa fark eder ölçüm.Birde hastalık olunca çok erken haftalarda çıkıyormuş galiba umarım yapısal bir şeydir