Çocuk Hastalıkları bebekte ağız yarasi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sena 84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
358
266
103
40
1.5 yaşındaki kızımın ateş sonrasi agzinda yara çıktı ve hiç birşey yemiyor acil yardım kizlar

D.r hiç birşey demedi sadece bademcik iltihabı olduğu için antibiyotik verip gonderdi ama kuzum hiç durmadan ağlıyor ve hiç birşey yemiyor

aft gibi bir şey mi acaba?eczanelerde,aft için ilaç var ama bebeğe kullanılır mı bilemiyorum.
bu arada çok üzüldüm.çok sızlar ki o.yazık yavruya.

Aft gibi yani beyaz noktalarsa karbonatlı suyla silebilirsin.

Ağız yarası dediğiniz şey aft değil mi? Onun için gargaralar ve jeller filan var ama bebekler için uygun mu değil mi bilemiyorum. Doktora gidin tekrar. Bir de bu arada domates ve narenciye gibi şeyler yedirmeyin sakın. Asidinden dolayı yarayı daha kötü hale getirir.

Suyu bile zor içiyor hiç birşey yemiyor arkadaşlar d.r 2 gün önce götürdüm ağzında bukadar yara yoktu ateşi için gittik antibiyotik verdi yarasına birsey demedi ama ben internetten araştırdım afta benziyor özellikle dilinin ucunda cok

Mukostatin diye bir ilaç kullanıyorum ama çok işe yaramadı

Yıllarca aftla yaşamış biri olarak karbonat sürmeyin derim çünkü yarayı genişletiyor. Bir yerlerden kandut pekmezi ya da reçelini bulmaya çalışın. Geçmiş olsun

Kandut dediginiz karadut suan zaten taze var şurubunu yaptım veriyorum dün aksaamdan bu yana inşallah iyi gelir allah kimseye göstermesin3 günde Mahvoldum silingayla cicibebe verdim okadar kotu

Karbonatayla silmedim çünkü çocuk 1. 5 yaşında ve dişi var artık ağzını açmıyor Karbonatayla sürmek imkansiz

Arkadaşlar bu yazıyı okuyacak olanlara yazım dedim şimdi d r geldim tuz ve karbonat suya ekleyip ağzını silecen dedi sonrada piricaly diye bir ağız yarasi ilacı verdi onu sureceksin geçmez yoksa dedi ayrıca Boğazlarında iltihaplanması 6 igne verdi

Kenakott a var onu kullanim bizimki yeni gecti iki aylik bebegm 15 gun surdu cok kotuydu allah sifa versin.aft oldu bizumkinde atesle beraber hic bisey yiyip icemedi

Kenakott a var onu kullanim bizimki yeni gecti iki aylik bebegm 15 gun surdu cok kotuydu allah sifa versin.aft oldu bizumkinde atesle beraber hic bisey yiyip icemedi
Bizimkide aynı olmuş oda ates sonrası oldu yavaş yavaş geciyor gibi allah dermansiz dert vermesin buda geçer insallah

Arkadslar benim bebegi.dede oldu karbonat suyu mukastatin kullandim pamukcuktu heralde 1aydir ugrasiyorum bugun sargi beziyle elime dolayip sildim ise yaradi tavsiye ederim

Arkadslar benim bebegi.dede oldu karbonat suyu mukastatin kullandim pamukcuktu heralde 1aydir ugrasiyorum bugun sargi beziyle elime dolayip sildim ise yaradi tavsiye ederim
Bebeğinizin ayına uygun ise kesinlikle karadut şurubu ya da pekmezini öneririm.
Kulak çubuğuna batırıp silmeniz yeterli, 1 2 damla o kadar.
Oğlum şişelerce ilaç kullandı, 7. Aya kadar hçbir şekilde geçiremedik ne karbonat ne başka şeyle.
Karadut özellikle ağız yaralarında iyileştirici mucizevi bir şey, şuan mevsimi de. Meyvenin kendi suyuyla temizleseniz yine geçer ve her beslenme sonrasında 1 yudum su içirin, ağızda kalıntısı kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…