Bebeksi bir koku ?

Pur Blanca.. komşumuz bebeğinin kollarına sürerdi, bende kendi kokusu sanardım.
Meğer pur blancaymış

arkadaşlar selpağın pembe mendilleri vardı
onlar çok hoş kokardı ben öyle bi parfüm arıyorum

Allah allah kizlar noa bir tek bana mi itici geliyor herkes cok seviyor kardesim de kullaniyor parfumunun adini sorarlar hep ama ben kokuyu aldim mi deliye donuyorum cok itici geliyo niye ki ya:18:

şu an 2 parfüm geldi aklıma bebek kokusu gibi.

Birincisi Guerlaine 'nin yeni çıkan değil klasik 'shalimar' kokusu .Ancak sıktıktan sonra 25 dakika kadar sabretmelisin.İlk önce ağırmış gibi duran koku çok çok değişip ,hafifliyor.Demlenen, dönüşen kokulardan.Hatta saatler geçtikçe daha güzelleşiyor.Açık parfüm olarak David Walker'ı öneririm en azından denemek için.Orjinaline en yakınını onlar üretiyor ,diğerlerinde çok fark oluyor .Ama D.Walker da bu parfüm var mı bilmiyorum.

bebek kokusu değil ama kenzo amor pudralı mis gibi bir koku çok sıkılmaması şart tek fıs ve buram buram harika bir koku sen bilirsin dene bir kere istersen.

bebek kokusu değil ama kenzo amor pudralı mis gibi bir koku çok sıkılmaması şart tek fıs ve buram buram harika bir koku sen bilirsin dene bir kere istersen.

Eğer orjinalini alırsanız ,kenzo amourun 6 ayrı renkte ama şişeleri aynı (kırmızı ,mavi ,kahve ,beyaz şefaf , beyaz mat ve turuncu) kokuları var.Ve hepsi de birbirine benzemeyen ağırca kokular.Serra'nın bahsettiği pudralı güzel koku mat beyaz şişede olan kenzo amour.Açık parfümde orjinaline en benzeyeni David Walker üretiyor ve kenzor amour olarak sadece beyaz mat şişede olanının benzerini satıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…