bebeksesleri

ozlemsene

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
13
1
1
İstanbul
arkadaşlar merhaba,

internette bi ürün gördüm anne karnında bebek kalp atışını dinlemeye yarıyomuş. ben 3 aylık hamileyim acaba bunu kullanan var mı? bi zararı var mıdır yok mudur kullananlar yazarsa sevinirim.

aradım bilgi aldım 6 ay garanti veriyolar yurtdısından geliyomus ama bilemedim acıkcası??

cevaplarınızı bekliyorum.

ilk defa bunların evde de kullanılabilir olanlarını senden duydum ama bilseydim de almazdım herhalde doktora gidince dinlemenin heyecanı başka oluyor ayrıca sen kendin dinleyeceksin kendi kendine yorumlayacaksın panik yapacaksın belki de o yüzden tavsiye etmem

ya bilemedim bende simdi..doktora sordum kesinlikle alabilirsin hicbi zararı yok dedi. esime sordum "aaa alalım hemen dedi evde dinleriz" diye. bide soyle dusunuyorum. mesela bebegin kalbi atmazssa bunu o anda bu alet sayesinde farkedersem bu guzel bisey diil mi? yani acil bi durumda direkt evde farkedebilirim allah korusun ve hastaneye gidebilirim. sanırım alıcam ben ya firma da iyiye benziyo 6 ay garanti veriyolarmıs. bilmiyorum valla. bebeksesleri.com diye bi site... hiç alan yok mu arkadaslar baska?

karar senin tabiiki de

Şimdi bende baktım benimde çok hoşuma gitti.hamileliğimde kesin alırım bi sakıncası yoksa tabi.düşünsene istediğin heran dinleyebiliyorsun kalp atışlarını.fiyatı ne kadar acaba öğrenebildinmi sayfasında yazmıyorda

canım bende baktım şimdi fiyatı 169 tl.

Çok güzelmiş ya keske bende hamile olsamda dinleyebilsem İnş saglıkla kucaklarınza alırsınız bebeklerınızı

Alınmayacak derecede çokda pahalı değilmiş bence değer denemeye

evet denenebilir aslında ama ben kendimi biliyorum bu cihazı alırsam gözüme uyku girmez herhalde panikden. atıyormu atmıyormu.

evet denenebilir aslında ama ben kendimi biliyorum bu cihazı alırsam gözüme uyku girmez herhalde panikden. atıyormu atmıyormu.

Orası kesin zaten bende eminimi öyle olurum ama bide düşünsene artık müzik yerine onun hayata tutunuşunu dinleriz pır pır:)

Sen bi dene test et sonrada bize haber ver cnm :)

arkadaslar eliöme dun ulastı gercekten cok guzel bisey....pıt pıt pıt kalbini dinleiyorum yavrumun. geceleri de babasıyla birlikte dinliyoruz. gercekten hepinize tavsiye ederim. doktoruma sordum surekli kullanabilir miyim diye. kullan dedi hic bir zararı yokmus :) bence bütün hamilelerin alması lazım...tabi eger kendi kendinize "bu cocugun kalbi duzensiz mi atıyo acaba?" diye kuruntu yapmayacaksanız :)

yarın da komsuma aldırıcam gayet guzel bisey...tavsiye ederim.

Öncelikle hamile olayım sonra ilk işim onu almak olacak Saol cnm haber verdiğin için bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…