• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekli hanımlar acil fikrinize ihtiyacım var

ladym

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
713
511
103
32
Kızlar, bebeğime kışlık ve spor ayakkabı aldım annemlerin ısrarı uzerıne bıraz buyuk aldım 1 -2 nu buyuk
spor ayakkabı cok güzel oldu hafifde sorun olan aldıgım lumberjack markalı bot neticede botu sımdı gıymıcek en erken kasım da gıyer biraz agır bı bot sanırım eşim oğlumun yürüyemediğini agır oldugunu soyledı e ama spor ayakkabı ıle kış geçer mi tamam dısarı pek cıkmıcak ama cıktıgı zamanlar ne olacak şimdi ben bu botu iade mi edeyim ne yapayım kı bılemedım

Kızlar, bebeğime kışlık ve spor ayakkabı aldım annemlerin ısrarı uzerıne bıraz buyuk aldım 1 -2 nu buyuk
spor ayakkabı cok güzel oldu hafifde sorun olan aldıgım lumberjack markalı bot neticede botu sımdı gıymıcek en erken kasım da gıyer biraz agır bı bot sanırım eşim oğlumun yürüyemediğini agır oldugunu soyledı e ama spor ayakkabı ıle kış geçer mi tamam dısarı pek cıkmıcak ama cıktıgı zamanlar ne olacak şimdi ben bu botu iade mi edeyim ne yapayım kı bılemedım
Bebek kaç yaşında

Bota gerek yok bence. Yeni yürüyosa, dışarı da az çıkarız diyosun. Spor ayakkabıyı da tam ayağına göre almalısın. Ayağından çıkar düşer çocuk yüzüstü falan. Sakın sakın..

Yeni yeni yuruyorsa evet agir gelir iade edin. Saglikli da olmaz. Daha hafif birsey tercih edin.
Ortopedik almayin..
Anatomik alin.
En saglikli ayak yapisini koruyan o.

kıyafetı anlarım ama ayakkabıyı neden buyuk alıyorsunuz
ayagı hızla buyumeye baslıcak esım gıbı ayak numarasının 47 olmasını ıstemıyorsanız benım gıbı ayak numarasının 41 olmasını ıstemıyorsanız numarası neyse onu alın
hem ayagı gereksız buyur hem yururken ayagından cıkar hemde ayak seklı bozulabılır ne gerek var :)

bot agır gelır evet daha hafıf seyler uygun olur
hayırlı olsun evladınızın cicişlerı :)

Sonucta saatlerce disarida yurumeyecek. Gunes kendini gosterdikce bir iki parka cikilir o kadar. Bot gereksiz bence.

Bir de ayakkabiyi tam ayagina gore alin. Uc bes kurus kar ederiz diye cocugun ayak yapisini bozmayin. O kadar maddiyat yok diyorsaniz en azindan markali degil de orta karar birbsey alin. Hem ne demisler, cocugun yedigi helal giydigi haram.

Ben genelde bu tarz ürünler almıyorum oğluma.
Ortopedik bebek ayakkabıları satan yerleri tercih ediyorum.
Çünkü internette okuduğum ve kendi çocuk doktorumuzun tavsiye ettiğine göre, elle yapılan özellikle bebekler için üretilen ürünleri kullanmak en doğrusu ve sağlıklısı. Lumberjack, nike, vs. gibi hem marka olup hem de çocuk ürünleri üreten ayakkabı markalarını bu yüzden tercih etmiyorum.

Nerede ve hangi şehirdesini bilmiyorum.
Fakat sadece ortopedik çocuk ayakkabısı satan bir mağazaya gittiğinizde sizi en iyi şekilde yönlendireceklerdir.
Alanları belli olduğu için, onlar da bu konuda tecrübeliler, hem hangi numarayı ne kadar kullanacağınıza dair, hem de ayakkabının hafifliği açısından memnun kalacaksınızdır.

ayagı hızla buyumeye baslıcak esım gıbı ayak numarasının 47 olmasını ıstemıyorsanız benım gıbı ayak numarasının 41 olmasını ıstemıyorsanız numarası neyse onu alın
hem ayagı gereksız buyur hem yururken ayagından cıkar hemde ayak seklı bozulabılır ne gerek var :)

Bu yoruma da katılıyorum.
Büyük ayakkabı almanın riskleri çok.
Şekil bozukluğu, gereğinden fazla ayak büyümesi, yan basma ihtimali, ayakkabının ayaktan çıkması, ayakkabının vurması gibi bir çok etkisi olacaktır.

Kari koca buyuksunuz kiz ;)
Ben de bir yerde okumustum, bas parmak ile ayakkabinim burnu arasinda 1cm bosluk kalacak sekilde alinmali diyorlardi. Sen ne dersin? Oyle mi alsak?

Botu iade edin bence. Yeni yurumeye baslayan cocuk o kadar agir bir ayakkabiyla yuruyemez. Lumberjack ben de aldiydim, cok agir gelmisti hic sevmemistim.

Bot gereksiz diye düşünmeyin bence oglum 2 yaşında geçen kis spor ayakkabısı vardı zaten cikmayiz diye düşünmüştüm ama kış sonuçta ve cocuk butun kis evde durmayacak , disariya çıkmıştık gezidrmek amaçlı kasimdi (14 aylikti) sanırım eve bir geldik cocugun ayakları buz kesmis bot aldık hafifti ilk giydiginde yürürken zorlandı sonra alıştı ve ilk kar yağdığında dışarı çıkardık karda oynattik, biz oyun grubuna gidiyorduk haftada 1 kere taksiyle gitsekde bazen otobüsü tercih ettik ama o kadar kisa mesafede bile ayaklari üşüyor... ve ayagina uygun bot alin biz bi botla bir kisi geçirdik ve ben disarda gezdirirkende bebek arabası örtülerinden aldim... bütün bir kis bebegi evden çıkarmadan olmuyor yağmur kar olmadığı sürece cikiyor yürütmesekde ayakları üşüyor...

Çocuğun yaşı

Oğlumun iki yaşından sonra olan her kış botu oldu

Öyle ağır vs de değildi

Geçen yıl lumbarjack vardı o da ağır değildi

Kaç numara büyük aldınız ki

Iade edin ayağına göre bir şey alın

Öyle iki çorap vs giymez çocuk içine zaten

Yeni yürümeye basladiysa bot a gerek yok. Kesinlikle tabani sert spor ayakkabilar önerdi ortopedi doktoru. Benim kızım 3 aydır yurumesine rağmen yeni aldığım spor ayakkabisiyla idare etcez ta ki kar kış olduğunda gidip ayağına deneyip yurutelim rahat yürüyorsa alalım ..bence iade edin suan

Kari koca buyuksunuz kiz :KK66:
Ben de bir yerde okumustum, bas parmak ile ayakkabinim burnu arasinda 1cm bosluk kalacak sekilde alinmali diyorlardi. Sen ne dersin? Oyle mi alsak?
onu bende duymustum
hıc anlamıyorum ayakkabı ıslerınden benım kız ayaklanınca muhtemelen ayakkabıcıya goturur orda denettırırım ben hıc karısmam :D
konu sahıbı yıne bot almıs ben tutar tango ayakkabısı falan alırım :D

Kac yasinda cnm eger yeni yeni yuruyorsa sorun olur kislik bebekler icin ozel ayakkabilar var bnde kizima aldim cok hafif alti ve ici sicak alt tabanin fazla agir ve kalin olmasin dikkat et

hiç önemlı degil parası iyi seyler giyinsin tbiki ama suan gıydıgı seyler oldugu ıcın buyuk aldım cnku 3 ay sonra gıyebılır spor ayakkabısını

Bot gereksiz diye düşünmeyin bence oglum 2 yaşında geçen kis spor ayakkabısı vardı zaten cikmayiz diye düşünmüştüm ama kış sonuçta ve cocuk butun kis evde durmayacak , disariya çıkmıştık gezidrmek amaçlı kasimdi (14 aylikti) sanırım eve bir geldik cocugun ayakları buz kesmis bot aldık hafifti ilk giydiginde yürürken zorlandı sonra alıştı ve ilk kar yağdığında dışarı çıkardık karda oynattik, biz oyun grubuna gidiyorduk haftada 1 kere taksiyle gitsekde bazen otobüsü tercih ettik ama o kadar kisa mesafede bile ayaklari üşüyor... ve ayagina uygun bot alin biz bi botla bir kisi geçirdik ve ben disarda gezdirirkende bebek arabası örtülerinden aldim... bütün bir kis bebegi evden çıkarmadan olmuyor yağmur kar olmadığı sürece cikiyor yürütmesekde ayakları üşüyor...

evet canım haklısın bunu ıade edıp hafif bisey almalıyım illa dısarı cıkılır

Canım ben 2.5 yaşında ilk botunu aldım. Ondanda çok hafif bi bottu. Eğer dah küçükse spor ayakkabısı bence onu idare eder

Back
X