bebekli ailelere gelen düşüncesiz misafirler

heromum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
25
2
86
İstanbul
misafir başımızın tacı ama yerine göre.bir anne bütün gününü bebeğine göre yaşıyor ve ona göre programlıyor muhakkak.karşı taraftan bunun düşünülmemesi insanı rahatsız ediyor.akşam saatlerinde çalan kapı zilleri olsun,telefonlar genelde de aralıksız bunlar veya eve gelenlerin yüksek sesle konuşması,bebek uyansın da bi sevelim v.b.söylememe rağmen bunları yaşıyorum ne yazık ki.sizce bu konuda ne yapmalıyım.bu tür sorunlarınız olmuşmuydu paylaşırsanız sevinirim

ayyyyyyyyyy çok fena bi dert bu eşim tarafı normalde de yüksek sesle konuşur zaten ama bebek varken hiç dikkat edelim die bişi olmadı şimdiye kadar neymiş bebek alışsınmış zaten iki kişiyiz neye alışacak evde zaten sessiz sakiniz e doğal olarak sese de alışamaz veyahut alırlar kucaklarına çocuklarına hele sende bi kere al kucağına diyip hop kendi küçük çocuklarının kucaklarına koyarlar daha bir iki aylık çocuğu ve sen sesini çıkartamazsın ahh ahh daha neler neler

nefret eder oldum mısafırden:) uyurken artık telefonun fısını cekıyorum..valla gelenlerede seslerı yukselırse acıkca soyluyorum bıraz sessız dıe..ama soylede bır durum var evıme bır keresınde 15 kısı geldı ve salonla bebek odası yanyana ama o sese ragmen hıc uyanmadı..bırazda sese alıstırmak faydalı dıe dusunuyorum..hos ben yapamıyorum ama:) zaten dıyorum ıyıce buyusun butun kapıları vura carpa gıdıcem mutfaga tuvalete:) arkadas yavas cekım iş yapıyorum ya evde ,uyanıcak dıye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…