Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeklerinizin kıyafetlerini ne ile yıkıyosunuz?

smy11

Başlangıç:62 Hedef:55 Gncl:57.0
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
1.177
1.587
133
hamileyken bebeklerin kıyafetinin sabun tozu deterjanlarıyla yıkandığını öğrendiğimde çok şaşırmıştım.hiç duymamıştım çünkü. sonra araştırınca hacı şakirin sabun tozu olduğunu gördüm hem elde hemde makinede yıkama yapabilmek için. hemen bi tane aldım ve denedim. geçen gün markete gittiğimde "dalan" diye bi marka daha vardı ve en son gittiğimdde de "dalinin" sabun tozu deterjanını gördüm.sizce hangisi bebeğim için daha sağlıklı siz ne kullanıyosunuz? tecrübelerinizi bekliyorum..

bu arada en pahalısı dalindi. acaba dalin en kalitelisi mi?

canım ben dalinin sıvı deterjanıyla yıkıyorum bebekler için olan.sabun tozu kalıntı bırakabilir diye onunla yıkamıyorum ama kaka lekerini dalin sıvı çıkarmıyor.ilk günlerde kaka bulaşabilir çok yapıyor çünkü.haci şakirin sabun tozunu aldım eğer kaka olmuşsa kakalı yeri suya bastırıyorum hiçbir şey kalmıyor

dalinin sıvı deterjanı olduğunu bilmiyodum.daha önce hiç denk gelmedim. sabun tozu da kaka lekelerini çok iyi çıkarmıyo.acaba benim kullandığım sabun tozu mu iyi değil?

bebeklerde kaç yaşından sonra normal deterjan kullanılmaya başlanıyo? malum ek gıdalara geçtik bir çok leke sabun tozu ile çıkmıyo? ayrıca kaka lekeside çıkmıyo? sizler bu lekeleri ne ile çıkarıyosunuz?

merhaba ben hacısakirin tozunu kullanıyorum dalininde yumusatıcısını .... bunlar zorlu lekeleri cıkarmıyor böyle olan lekeleri kosla ile yıkadım gecen gün sonra bir kerede kendi sabun tozu ve yumusatıcısı ile yıkadım... ben herhalde uzunca bir süre bu sekilde yıkarım mesela 2 yasına kadar yada daha fazla buna zaman arar verecek...

Dalan Roxy Sabunu kullandım uzuzn süre fakat cok sk yıkandığı için giysiler ne yazıkki renkerleri sabun tozundan dolayı çık çabuk soluyor.Dalinin sıvı sabunu hoş bir koku bırakmasına rağmen leke cıkarmada yeterli değil.Ben kendi giyim eşyalarımızda dahi yumuşatıcı kullanmıyorum ki bebeğimin eşyalarında asla kullanmam.Çünkü tüm kimyasal kıyafetlerde kalıyor buda doğrudan cilde temas ettiği için zararlı.

Lekeler için en iyi çözüm (bazı lekeler hariç) koslalı suda bekletip yıkamak.Ama Ek gdayla beraber pekmez lekeleri,kan damlasınn lekesi ve buna bağlı kaka renginin koyulaşmasıyşa kakal lekeleri ckmadığı için pekde çözüm yok oğlumun kıyafetlerini 3 yaşından sonra normal deterjanla ykamaya başladım genede ek durulama yapmadan makinadan cıkarmamaya calışyorum

ben omo baby deterjan ve vernel sensitive yumuşatıcı kullanıyorum ek gıdalara geçince oluşan lekeleri leke çıkarıcılarla da çıkaramayınca artık yemek saati beyaz body giydiriyorum yemekten sonra çamaşır sulu suya basıyorum fazla bekletmeden

canım ben oğluma nerdeyse 1 yaşına kadar dalan roxy kullandım çok memnundum 1 yaşından sonrada omo baby kullandım 27 aylık oğlum şimdi artık lekeler çıkmadığı için normal deterjana geçtim ama hiç bir zaman bizim kıayfetlerle atmadım oğlumun kıyafetlerini hep ayrı yıkadım bundan sonrada hep ayrı yaıkayacağım

hepinize ilginiz için teşekkür ederim.omo baby den de haberim yoktu.sayenizde onu da öğrendim.sanırım omo baby için biraz daha zaman var. bizim ufaklık daha 4 aylık.ama baktım lekeler çıkmıyo bende koslaya yatırıyım..

Dalan Roxy toz sabun aldım ben, bebişim daha doğmadan yıkadım tüm kıyafetlerini. eşimin kuzenleri bu markayı tercih etmişler doğal diye. lekeleri temizlemiyor ama bebek için sağlıklı diye bunu kullanmışlar. bende yıkadım bakalım ne olacak..

canım ben ilk 6 ay dalan kullandım ama ek gıdalara geçince zor olur diye normal deterjan kullanıyorum lekeler içinde ariel leke çıkarıcı kullanıyorum ek durulama yapıyorum birde leke çıkarıcıdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…