Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr ben 28 haftalık hamileyim bebegimin hareketleri bi bakıyorum çok iyi bi bakıyorumhiç hareket etmiyo acaba normal mi budurum sizde de aynısı olyumu fisfisfis
canım aynı haftadayızza.sbende gün içerisinde defalarca hissediyorum bebeğimin hareketlerini:dance:dinlenirken daha fazla hissediyorum.ama gün içerisinde hiç hissetmediğim olmuyooo:sm_confused:[
benim hissetmem çok olmuyo hissediyorum hergündee az olması beni endişelelmdiriyoofisfisfis
kızlarr ben 28 haftalık hamileyim bebegimin hareketleri bi bakıyorum çok iyi bi bakıyorumhiç hareket etmiyo acaba normal mi budurum sizde de aynısı olyumu fisfisfis
Bendede öyle oluyor,arada hiç durmak bilmiyor kıpır kıpır oluyor.Bazende hiç tık yok((.İnsan korkuyor haliyle.Ben doktoruma sordum bunu korkulacak birşey yok dedi.20 haftalıkken rutin kontrolümde kızım hiç hareket etmeyince doktorum ir kaşık bal yedirdi bana inan 5 dk.içerisinde kıpır kıpır oldu.
Ben şimdi öyle hareket etmediğinde endişelenmek yerine 1 kaşık bal yiyorum ve test ediyorum:))))Veya bir parça acı yemekde bebişleri rahatsız ediyor.Böylece korkularım anında sonuna eriyor.Herkeze tavsiye ederim...