bebeklerinizin göbek bağını nereye gömdünüz?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
biz daha gömmedik saklıyoruz ama heralde okul bahçesine gömeceğiz. sizler?

benim kız 9 aylık oldu ve ben hala saklıyorum daha gömecek bir yer bulamadım evde kaybetmesem bari bu gidişle

bizim kuzuda 4,5 aylık bizde hala biryere gömmedik.. üniversitenin bahçesine gömmeyi düşünüyoruz:)

ben pembe üzerinde kedi biblosu olan küçük bi kutu aldım..
kutuya kızımın ilk emziğini minik çoraplarını ve ilk eldivenlerini ona aldığım ilk künyeyi bide göbek bağını koydum şimdilik orada kutuda saklıyorum...

annem aldı göbeğimizi:) evinin biyerine gömdü.o yüzdende hergün ordayız.ayrılamıyoruz annemden:roflol::roflol::roflol:

Ben anneme vermistim göbek bagini, saray bahcesinde bir agacin dibine gömmüs. Saray yüksekce bir yerde...

nereye gömersen büyünce ona göremi hayatı oluyor.o zaman ben oğlama hiç doyamıyacam.babası asker olduğu için göbeği tugayın bahçesine gömdü paşa olsun diye inş doğruluğu yoktur gömmenin nereye olduğunun önemide

bizimki itü ye gömüldü ama kampüsteki stadın yanına gömmüş dayısı kaydirigubbakcemile3

bizim bıcırık doğduktan iki hafta sonra en yakın arkadaşım hacca gitti.bizde onlara verdik orada gömsünler diye.yani bizim göbecik oracıkta.

ben doğduğumda babam üniversitede okuyormuş,üniversitenin bahçesine gömmüş.Babamla aynı üniversite mezunuyumkaydirigubbakcemile3

ya siz hiç duydunuzmu peki daha önceden göbek bağı gömülenlerin sonradan gömüldüğü yerle bi alakası oldu mu?????????? oğlum 6 aylık ve göbişi hala evde..bende ona göre bi yere gömeyim :ecrin_bebek:

ben gömmedim hala saklıyorum ilk tırnaklarıyla birlikte :)

aynen canim bende gömmedim bizim alyanslarimizin bi kutusu vardi kadife kizimi ogrendigim hamilelik testinide gobek baginida onun icine koydum babas1 gomelim dio ama ben saklicam diorum ilginc bi insanimdir svrim bole seleri saklamayiiiiiii:lepi:

Arkadaşlar bu tür inançlar cetlerden kalan ananevi uygulamalar. ıster yapar ister yapmazsınız ama bence her geleneğin altında sonradan ispatlanan bi sebep yatıyor. Bazen tesadüfi olarak çocukların göbeklerinin gömüldüğü üniversiteye gittiklerini duyuyoruz ama buna nalam yüklemek ne kadar doğru bilmiyorum. Bildiğim şey insan vücuduna ait şeylerin saklanmaktan çok gömülmesinin özellikle dinen daha doğru olduğu. Bilirsiniz erkek çocukların sünnet artığıda gömülür. Ben bazı gelenekleri sürdürmeyi seven biri olarak bu gömme işini yaptım sizlere de tavsiye ederim. En azından çocuğunuza anlatacağınız bir anıdır oda.

evli değilim ama bebeğim olsa okulun bahçesine gömerdim annemde benmkini okulun bahçesine gömmüş bazen kızıyorum gerçi kendimi bildim bileli okuyorum mesleğimi elime aldım hala okumaya devam inş çocuğumda benim gibi olurrrrr

benim doğumumdan 30 gün sonra annemler umreye gittiler..bende farklı bir anısı olması açısından onunla göndermiştim.oda sevr dağındaki Efendimiz ve hz.Ebubekir'in hicret ederken sığındıkları mağaraya gömmüş..farklı bir anısı olması açısından güzel bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…