Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba arkadaşlar,
bebişlerinizin kıyafetlerini kurutma makinesinde hangi programda yıkıyorsunuz? bizimkinde özel bir program yok bozulur mu diye korkuyorum da
merhaba arkadaşlar,
bebişlerinizin kıyafetlerini kurutma makinesinde hangi programda yıkıyorsunuz? bizimkinde özel bir program yok bozulur mu diye korkuyorum da
canım bu konu biraz ayrımcı olmuş
çünkü
sanırım herkesin kurutma makinesi yok .....( benimde yok )
o halde bu konuya cevap vermemiz biraz zor
yıkamaya gelince ben çamaşır makinesinde özel bebek programı var 30 derece onda yıkıyorum çok temiz oluyo
canım bu konu biraz ayrımcı olmuş
çünkü
sanırım herkesin kurutma makinesi yok .....( benimde yok )
o halde bu konuya cevap vermemiz biraz zor
yıkamaya gelince ben çamaşır makinesinde özel bebek programı var 30 derece onda yıkıyorum çok temiz oluyo
canım yanlış anlaşıldıysam kusura bakma, kötü bir niyetim yoktu inan
bizimde düne kadar yoktu inan borç harç aldık evimiz çok ufak kurutacak yerimiz yok
canım yanlış anlaşıldıysam kusura bakma, kötü bir niyetim yoktu inan
bizimde düne kadar yoktu inan borç harç aldık evimiz çok ufak kurutacak yerimiz yok
tatlım yukarıda 2010 haziran anneleri bölümü var sorularını oradan sorabilirsin.böyle komik bir soru için başlık açmasanda olur.yalnış anlama beni ttalım.
selam arkadaşım, biz de sadece oğlum için almıştık ama her kıyafet kurutma makinesine atılmıyo artı bazıları da çekti sanki... dikkat etmek lazımmm... içindeki etiketlere bakmaklı öyle atmalı...
tatlım yukarıda 2010 haziran anneleri bölümü var sorularını oradan sorabilirsin.böyle komik bir soru için başlık açmasanda olur.yalnış anlama beni ttalım.[/QUOTE
aslinda soru hic de komik degil,ben de kurutma makinesi almayi dusunuyorum ve verilecek cevaplari merak ediyorum.Pratik mi,her kiyafet atilmaz ama sonucta buyuk bir bolumunu dahi kurutabilsek ekstra rahatliktir.Benim boyle bir konu icin haziran anneleri bolumune bakmak aklima gelmez bu arada.
ben kizimin tum kiyafetlerini kurutma makinasina atiyorum cok memnunum yumusacik cikiyor kizim zaten cok cabuk buyuyor bazilarida kuculmusse bile ben farketmiyorum..kendi kiyafetlerimizide kurutmaya atiyorum kuculdugunu gormedim hic
benim de evim zaten yeterince rutubetli, bi de çamaşır kurutursam daha beter oluyor, zaten kışın 3 günde ancak kuruyorlar. o yüzden kurutma makinası aldım. bütün giysilerini kurutma makinesine atıyorum ama başta küçülen giysileri oldu, o yüzden ekstra hassas programda kurutuyorum. zaten bebekler çabuk büyüyor, bir de makine küçültmesin.
kurutma makinesi oldukça pratik yöntem
ben beyaz çamaşırlarımızı hep kurutmada kurutuyorum
ama onun dışındaki kıyafetleri çekebiliyor:26:
bebeğim olunca duruma göre
kıyafetlerinin üzerindeki etikette yazılı olan talimata göre kurutabilirim
benimde evim küçük asmak için yerim var amaa
evde çamaşır deterjan kokulu oluyorrr
oda ister istemez
kimyasal nekadar iyi olabilir kii