• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeklerinizin di karma dneminde yaadklar skntlar paylar msnz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

LiLiPuT

İşTe "HAyAT" bu!!
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.276
5
116
İstanbul
Merhaba arkadaşlar....
benim kızım şu an 5.5 aylık ve son bir haftadan bu yana bir takım sıkıntıları oluşmaya başladı...
malum diş çıkarma dönemi herkes olur böyle huysuzluklar diyor ama ben yinede birebir bu sıkıntıları yaşayan annelerden tecrübe etmeyi daha uygun buldum.
Aslında ikinci çocuğum bu ilk oğlum 9 yaşında şu an ama oğlumda bu kadar sıkıntı yaşadığımı açıkcası hatırlamıyorum...

Sizler bu dönemde ne tür sıkıntılarla yada değişik huylarla karşılaştınız lütfen paylaşırmısınız....

canım benim kızımda 4 aylıkken çıkardı , aşırı derece huysuzluk ve devamlı delicesine ellerini ağzına götürüyordu , dik kaşıyıcısı aldım fakat hiç kullanmadı birde devamlı merhem sürdüm ,
birde duyduğuma göre bazı bebeklerde ateşin yanında , nezle , grip gibide oluyorlarmış .Allah hayırlı günler göstersin hepimize....

Sevgiler....:ecrin_bebek:

Back