• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerinizin,çocuklarınızın odalarını süsleyecek mis kokulu isimlikler

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
bebeklerinizin odalarına mis kokulu isimlikler yapılır.istediğiniz renkte çalışılır.istanbulun ulaşabileceğim semtlerine elden teslim yapabilirim.açılışa özel cook uyugundur fiyatlarım.benim için öenemli olan sizin memnuniyetiniz.
tek isim 25 iki isim 30 tldir.
burdanda ulaşabilirsiniz teldende
0506 336 33 02

Son düzenleme:
P_20151223_152937.webp

bu isimliği güzel zeynep için hazırladım.bi tanede sizin bebeğinizin odasında olmasını istemezmisiniz.bu fiyata kacırmayın hanımlarrr:KK55:
P_20151223_225702.webp

resimde herangi bi filtre yoktur.ne renk isterseniz nasıl isterseniz itinayla yapılacaktır.hiçbi şüpheniz olmasın kalitesinden.
fiyatınımı nee cook ucuz çoookkk
süslemesiz istiyorum ben süslerim derseniz 1 tl.süslenmiş cıvıl cıvıl isim ve tarih etiketli olarak 1.75
P_20151224_151950.webp

bebişlerinizin mevlütlerinde,hastane çıkışlarında,doğum günlerinde misafirlerinize hediye edebileceginiz mis kokulu taşlarımız.

resimlerin bazıları ters çıkıyo
ama ters olması bu minik bebişin tatlı tatlı uyumasına engelmi:21:
pembe olduguna bakmayın erkek bebek için mavi yaparız.
tüllü kutulu yada sade süslemesiz.nasıl isterseniz siz belirleyin.
süslemesiz 1.50.daha ucuzu yoookkkk:KK66::KK66:
P_20151224_152056.webp

Son düzenleme:
renkli vosvoslarımız.dogomgünlerinizde mevlütlerinizde misafirlerinizi şaşırtabilirsiniz.hemde 1 tl
P_20151224_152522.webp

resimde herangi bi filtre yoktur.ne renk isterseniz nasıl isterseniz itinayla yapılacaktır.hiçbi şüpheniz olmasın kalitesinden.
fiyatınımı nee cook ucuz çoookkk
süslemesiz istiyorum ben süslerim derseniz 1 tl.süslenmiş cıvıl cıvıl isim ve tarih etiketli olarak 1.75
Eki Görüntüle 1727273
Merhaba bu şekilde ne kadar fiyatı ve başka model var mı?

Merhaba bu şekilde ne kadar fiyatı ve başka model var mı?
Uyuyan bebek modelimde cok tatli duruyo.onuda dusunebilirsin canm
Kafanda baska bi model varsa temin edebilirim.nasil bisey olsun istersen yardimci olurum

Hadi hanimlar cocuklarinizin bebeklerinizin odasina bu isimliklerden yaptirin bayilacaksiniz

Back