bebeklerinizin boyu kaç? benimki normalmi?

M

mehtapbaygus

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi mehtapbaygus
doğduğunda 52 cm.di.şimdi bir hafta önce yani 2 ay 5 günlükken sağlık ocağında baktılar 60cm olmuş acaba çokmu uzun

bıraz uzun boylu olucak senın kuzu benım oglum 49cm dogdu suan 70cm 7aylık

bızımde 54cm dogdu 6 aylıkken 67 cm ıdı.bazı aylar 3-4 cm uzuyor bazen 1-2 cm bızde hep oyle oldu

biz 52 doğduk birinci ayda 59 çıktı bilmiyorum artık doğumda mı yanlış ölçtüler 7 cm fazla gelmişti bana. sonradan yavaşladı şu an 70 cm

benım kızımda 51 dogdu ılk aylar 3 - 4 cm uzadı sonraları azaldı sımdı 74cm sonrakı aylarda yavaslar canım.

bazen bebeklerim boyu çok dogru ölçülemeyebiliyor canım

canım kimisi hızlı uzuyor
benimki 50cm doğdu şimdi 6 aylık 72cm

benım bebegımde 53 cm dogdu 2 ayında 60 cm sımdı bılmıyırum kaç olmus

benim oğlum da 53 cm doğdu.2 aylıkken 60 cm di. şimdi 4 aylık,doktor 64 cm ölçtü ama sağlık ocağında 66 cm çıktı. benim de kafam karıştı..

sağlık ocaklarında ne kilosunu nede boyunu doğru ölçemediler bebeğim ben ayrıca her ay doğum yaptığım hastaneye götürüyorum hiç bir çıkmadı bende sağlık ocağında ölçüm yaptırmıyorum.bir keresinde 10 cm uzamış olduğu gözükmüştü mümkünmü ve hem kıyafetleri hemde beziyle kilo ölçüyorlar oda yanıltıcı oluyor. istersen birde çocuk doktorunda baktır

benim oğlumda doğduğunda 53 cmdi. şimdi 7 aylık ve 75 cm. ilk aylarda hem kiloları hemde boyları hızla artıyor ama 6. aydan sonra yavaşlıyor meraklanma. güle güle büyüt bebişini

benim kızımda 51 cm dogdu 2 aylık ve 58 cm

benim kızım dogdugunda 54cmdi şimdi 6aylık 71 cm hihoyyyt

ben de kızımın boyunu fazla uzun buluyordum ama normalmiş sanırım çok sevindim walla. genelde 6 aylıklar 70cm civarında sanırım

bazı bebekler hızlı uzuyabiliyor..nerde ölçüldüğüde önemli,bizde dr la sağlık ocağının ölcümleri arasında 3cm fark cıkıyor..
benim kızım 36 haftalık 50cm doğmuştu..şimdi 6 aylık dr ölçümüyle 70cm

oğlum dogdugunda 3200du boyuda 50cmdı
sımdı 9.5aylık boyu 77kılosu11.5kılo bıraz kılolu sanırım

benim bebeğimde 50 cm doğdu şuan 2 ay 27 günlük 61 cmdien son ayın 8 inde bu ay 5 cm uzamış

benim oğlum 47cm doğduğunda 6 aylıkken 67 cm olmuştu bide çok küçük doğmuştu 2680gr şimdi 7400 oldu çok hareketli bi bebek dr.gelişimi gayet iyi dedi.

benim kızımda 57 cm doğdu şu an 4 ay 1 haftalığız 67 cm olmuşuzkilomuzda 7100 gram :)

5 aylıkken 65 cm di dr.muz çok iyi olduğunu söylemişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…