bebeklerinizi ne sıklıkta dr a götürüyorsunuz

zeliscik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
479
1
arkadaşlar doğumdan sonra bebeklerinizi ne sıklıkta kontrol için dr a götürüyorsunuz.

cnm valla ben dogduktan 1 hafta sonra goturdum asısı ıcın ve kntrol edıldı ve sımdı 1 aylık ve tekrar gıdızcez 2 asısı var

cnm bız kntrole gıttık zaten cagırıyorlar hem kendın hem bebek kntrol edılıyor dogum sonrasında ılk asısını oldu dogum sonrası ve ayın 14deydı sımdıde bu ayın 14de gıdıcez ıkıncı asısını olucak ılk ay asısı yanı

cnm bız kntrole gıttık zaten cagırıyorlar hem kendın hem bebek kntrol edılıyor dogum sonrasında ılk asısını oldu dogum sonrası ve ayın 14deydı sımdıde bu ayın 14de gıdıcez ıkıncı asısını olucak ılk ay asısı yanı

geçmiş olsun.teşekkür eederim cevap verdiğin içinde

canım benim ilk gün hastanede kontrolü yapıldı ve aşı yapıldı, üç gün sonra topuk kanı için gelin dediler, sonra onbeş gün sonra tekrar topuk kanı verdik, doğumdan bir ay sonra hepatit b aşısının yapıldı. onu sağlık ocağında yaptırdık, doktor doğumdan 1,5 ay sonra göbek e bel ultrasonuna bakıcaz dedi. kısacası onlar yönlendiriyorlar. umarım sağlıklı olur bebişlerimiz...

arkadaşlar doğumdan sonra bebeklerinizi ne sıklıkta kontrol için dr a götürüyorsunuz.

merhaba yeni üyeyim . bebeğim ilk dafa 1 haftalıkken sarılık için götürmiştük doktora. daha sonrada mutlaka ayda 1 defa götürdük. hastalık durumunda bu 15 günde 1 e çıktı.
sevgiler

X