• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
40
kızlar benim oğlum 4.aya girdi ve kucağımda uyutuyorum sizler nasıl uyutuyosunuz ayaktamı sallıyosunuz yaksa kucaktamı yada beşiğindemi uyutuyosunuz ben pek ayakta uyutma taraftarı değilim sonraları zor oluyomuş nasıl uyutmalı acaba

canım ben kucağıma alıyorm pişpişlıyorum yada şarkkı söylüyorum
uyuyor 10-15 dk içinde ve yatağına koyuyorum...
sen kucağında ne kadar tutuyorsun uyuturken ????????

valla canım benimde yaklaşık 15 20 dk.ve şuan kucağımda uyutuyorum 15 dk uyudu ama dalsın diye tutuyorum ama ilerki aylarda kucağımda nasıl uyutcam bilmiyorum benim oğlan biraz tombişte

ben ayakta sallıyorum. benim oğlumda kucakta uyurdu artık sığmıyor kucağıma ağırlaştı minik sıpam :)
anneannesi ayağa alıştırdı. ayakları ağrıyor insanın ama bir avantajı nerde olsam ayakta sallıyorum ve yatırıyorum. yatılı anneanneye ya da babaanneye gitsek bile beşik falan aramıyor.

minnosumu 6 bucuk aya kadar memede uyumazsa ya kucakta ya besiginde salliyorduk. besikte sallamayi yavas yavas kestik zararli olur diye. kucakta da cok zor olmaya basladi. kollarımız kopuyordu. en sonunda cok hafif ve basit bir baston puset aldık ev icinde kullanmak icin. koyuyoruz icine evi onunla turluyoruz. neyseki 3-4. turda uyuyor :))

her şekilde uyuttuk bu zamana kadar
beşikte veya anakucağı felan zor oluyor bir yere gittiğimizde beşik ister diye vazgeçtik
kucakta çok yoruluyorum uyuyamadan kollarım kopuyor nerdeyse
memede uyumasına hep karşıyım zaten
ayakta sallamayı hiç istemezdim ama en rahatı ve en pratiği bu oldu benim için,
nerede olsak azıcık sallasam hemen uyuyor

uyurken emzik kullanıyorum ben,emziği ağzına alınca uyuyacağını anlıyor,
şimdi yere battaniye seriyorum üstünede oğlişimi yatırıyorum
uykusunun geldiğini anlayınca emziğini veriyorum yuvarlana yuvarlana kendiliğinden uyuyakalıyor

Back