• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerinizi nasıl uyutuyor sunuz

little_princess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
436
4
116
bu aralar aşırı derecede uyutamama sorunu yaşıyorum, eskiden 9 da uyurdu, şimdi 10-10:30 da zorla uyuyor. gündüz uykusu ve sabah kalkış saati değişmedi oysaki
memeden ayırdığımdan beri ayakta sallıyorum. ancak onu ayağımda yatırabilmek için oyalayıcı bir şey gerekiyor. eskiden caillou yada arthur ama bu aralar reklemlerdayken yatırabiliyorum ayağıma , birlikte yatalım kitap okuyalım, masal anlatıyım bana mısın demiyor. zaten bütün gün hiç durmuyor. sırtı yer gördü mü deli oluyor. nasıl alıştırıcam en azından tv yi kesebilsek uyuturken siz nasıl alıştırıyorsunuz.

Keşke benimki de 22'de uyusa.Gece uykusuna saat 02-03 gibi geçiyor.Ücretsiz izindeyim, yoksa çıldırırdım.Ben de ayakta sallıyorum.Uykusu yoksa bana gülüp duruyor.Sabah da ne zaman kalkacağı da belli olmuyor.4 yaşına yaklaşan kızımı da gündüz uyutmuyorum.1 saat bile uyusa sonra uyumak bilmiyor.Geçen hafta düzensiz uykudan başım ağrımaya başladı, kızımı akşam 8 gibi eşime bıraktım.Sadece emzirmeler için kalktım.Ertesi gün öğleden sonrayı geçiyordu uyandığımda.O kadar iyi geldi ki uyumak...
kendime sürekli "Geçecek...Sabır..." diyorum.Onlar için değer...

Keşke benimki de 22'de uyusa.Gece uykusuna saat 02-03 gibi geçiyor.Ücretsiz izindeyim, yoksa çıldırırdım.Ben de ayakta sallıyorum.Uykusu yoksa bana gülüp duruyor.Sabah da ne zaman kalkacağı da belli olmuyor.4 yaşına yaklaşan kızımı da gündüz uyutmuyorum.1 saat bile uyusa sonra uyumak bilmiyor.Geçen hafta düzensiz uykudan başım ağrımaya başladı, kızımı akşam 8 gibi eşime bıraktım.Sadece emzirmeler için kalktım.Ertesi gün öğleden sonrayı geçiyordu uyandığımda.O kadar iyi geldi ki uyumak...
kendime sürekli "Geçecek...Sabır..." diyorum.Onlar için değer...

evet sabır bu gece uykumuz
22:00 başladı
3te süt içti
4:30da beni istedi gittim pışpışladım
sabah 5:30da uyandı :(

Back