Bebek Beslenmesi Bebeklerinizi hangi şampuanla yikiyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

DisIoyal

Sen olmadan asla..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
519
274
Bebeğim 2 aylık dalin kullanıyorum ama sanki o da cildini kurutuyor. Siz ne kullaniyorsunuz?

dalin benim oğluma da iyi gelmedi uni baby kullandım sonra cilt sorunları yaşadık alerjik egzema o yüzden babenin tüm cilt bakım ürünlerine başlattı dr 1 yaş sonrası düzelir demişti şuan 16 aylık 1 er kutu almıştım babe şampuan duş jeli losyon pişik kremi falan yeni bitti hepsi sorunumuzda kalmadı şimdi nivea kullanıyorum hem saç hem vücut için.. nem dengesi güzel saçları da yumuşacık yapıyor..

50 şer liraydi sanırım şampuan 50 yağ 50 biraz yüksek bence fiyati ama yenidoğan olduğu için aldım bunlar bitince unibeybi şampuan ve jansins beybi ve dalin yağ kullanicagim inşallah

Dalin kullanıyorum çok memnunum demekki bebeklerin cildinden farkediyor ben diger iki cocugumuda dalinle buyuttum

En iyisi sebamed. İki çocuğum sebamedle büyüdü şimdi Johnsonsa geçtik. Bebeğime de sebamed kullanıcam inşallah

Ben olsam Johnsons kullanmazdim. Sirf parfum sanki kendisi. Hassas bebek cildine iyi gelmedi bizde.

Bebegimi vegan sambuanlarla yikiyorum. Genelde ya kokusuz ya da az kokulu oluyor aldiklarim cok markaya bakmiyorum bnm icin icerigi onemli. Yurtdisinda yasiyorum

only the best non toxic, natural and organic ingredients. Free from harmful sulfates, parabens, phthalates, dyes and artificial fragrances.
  • EWG Verified (TM), Natural Products Association Certified, PETA Certified, cruelty free, allergy tested, gluten free and vegan
  • Like all of our natural baby bath and skin care products, our bubble bath, shampoo & wash is toxin free with NO artificial fragrance, preservatives, dyes or chemicals. bu secenekler onemli bnm icin. Sodyum sulfate cok zararli mesela... yetiskinerin bile kullanmamasi lazim!

Uni baby ben kendim kullanıyordum gözlerimi yaktı 10 15 saniye sızladı gectı bende düşündüm ki benim yaktysa bebeğin nasıl yakmaz üni bayb o an sınıfta kaldı :KK12:

Sebamed pahalı ve eczanede satılıyor diye mi bu kadar övüyorlar anlamıyorum. Son kullanma tarihi yazmadığı için(ki yazmayı reddeden bir markaydı şimdi bilmiyorum) bozuk kremine rast gelmiştim. Ayrıca biraz arastirirsaniz kimyasal sınırda olduğunu ve hakkındaki olumsuzlukları okuyabilirsiniz. Kaç bebekte egzama kaşıntı kuruluk gibi yan etkiler yaptı. Ve de dalin diyip kenara attığınız markadan bile daha çok şikayet alıyor. Ben dalın aldım. Kızım 7 yaşında ve Johnson a geçtik daha bu yıl.

Dalin yeni doğan için önerilmiyor dört aylık bebegıme bübchen kullanıyorum ve çok memnunum ama alırken lütfen dikkat edin üzerinde kinder yazan şampuanlar bebek değin çocuklar için. Piyasada satılan bübchenlerde kinder yazıyor türkçe bebek ve çocuk için yazıyor doğru değil baby yazması gerekli Alman markalarına çok güveniyorum

Bebeğim 2 aylık dalin kullanıyorum ama sanki o da cildini kurutuyor. Siz ne kullaniyorsunuz?
Uni baby yenidoğan kullanıyorum . Doğumdan önce tecrübeli annelere sormuştum ve herkes ya unibaby ya da mustela yı önerdi. Dalinin cildi kuruttuğunu duymuştum. Sebamed gözlerini yakıyormuş. Ben bir de chicco nunkini aldım ama kokusu çok yoğun kullanmadım onu daha.

Mustela kullanıyprum çok memnunım kzım üç aylık oldu hiö sorun yaşamadım,biraz pahalı ama değer.losyonu,yüz kremi ve temizleme suyunuda aldım onlarda çok güzel

X