Bebek Beslenmesi bebeklerinize verdiğiniz su miktarı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
evet arkadaşlar benim bebeğim 7 aylık ve su içmiyor ne zorla 1 2 kaşık ağzına veriyorum onuda zorla siz ne kadar veriyorsunuz

benim bebeğimde 11 aylık malesef su içiremiyorum suluguna koyuyorum tadına bakıyo ondan sonra atıyo.heralde emdiği için suyu ordan alıyo diye düşünüyorum.

ben kızıma mamasını
meyve püresini vs.
yediklerinden sonra
bi kaç kaşık su veriyordum
anne sütü aldığı
için fazla su vermiyordum
ama yazın su miktarı
biraz daha arttılabilir
bide bebek anne sütü
almıyorsa tabii.

benim sütüm olmadığı için 2.aydan itibaren mama kulanmaya başladık.+su 4. aydan itibarende mama,meyve sebze püresi,çorbası ve su.suyuda her yemekten sonra bir kahve fincanı kadar.

slm. ARKADASLAR BENIM BEBEĞİM 5 AYLIK BENDE NEKADAR VERMEM GERKTIGINI BILMIYORUM VE NEKEDAR VERIRSEM VERIYIM YOK DEMIYOM BIBERONUN HEPSINI ICER BEN ALMASAM

arkadaşlar ben 2 çocuk annesiyim.biri 5 diğeri 3.5 aylık.büyük olandan edindiğim tecrübede anne sütü verdiğim süre içinde kışın belki 50 cc içiyodu.ama yaz dönemlerinde bu biraz daha fazla oluyodu.birde rezene çayı verince oda onun su ihitiyacını gideriyodu açıkcası...:)

6.aya kadar emzirenler su vermemeli yazın kavurucu sıcağı olsa bile.. ama 6.aydan büyükler anne sütü alıyor diye sakın su vermemezlik yapmasınlar iç organları suyla gelişiyor.. farkında olmasakta su iyi bir calsiyum kaynağı ve büyütücü.. en azından 350cc içirmelisiniz... bu aralar hava sıcak bol bol su verin kıslarrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…