Bebek Beslenmesi Bebeklerinize su veriyor musunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Pelinaycik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
61
19
43
3.5 aylık bebegim var anne sütü +mama veriyorum daha hic su icirmedim ama bu sıcaklarda da yavrumun dili damagi kuruyomus gibi geliyo

Kusura bakma ama evet gerçekten dili damağı kuruyodur bırak içi bile kurur garibimin
13 günlük bebeğim var hastanede bile icirdik yarım çay bardağı içiyor günde

Kusura bakma ama evet gerçekten dili damağı kuruyodur bırak içi bile kurur garibimin
13 günlük bebeğim var hastanede bile icirdik yarım çay bardağı içiyor günde
Doktorlar ve netten de araştırdım anne sütü ve mama da olması nedeniyle 6 aya kadar su vermeyin diyo.olmazsa bi deniyim bakalım birkac çay kaşığıyla başlayalım bu arada sizde çok erken baslamissiniz canım

Doktor hemşireler sıkı sıkı tembihledi bizi hastanedeyken havalar çok sıcak su icirmezseniz yada ustunu çok giydirirseniz ateşi çıkar dedi doktor hemde ağzı pamukçuk olmaz sende ver çay kaşığıyla canim

Tabiki ver hazir su al bir tasim ceVede kaynat sogut ver hic bisey olmaz bu sucakta tabi vercen ici yaniyodur hic dusunme 2 kizimada verdim bende doktor tavsiyesiyle

3.5 aylık bebegim var anne sütü +mama veriyorum daha hic su icirmedim ama bu sıcaklarda da yavrumun dili damagi kuruyomus gibi geliyo
mama içen bir bebeğe mamadan sonra mutlaka su verilir kaynamış ve ılıtılmış su vermelisiniz sakın çeşme suyu yada hazır suyu kaynatmadan vermeyin anne sütü alan bebeğin suya ihtiyacı yoktur.

sadece anne sutu alan bebeklerde suya gerek yok
ek gıda alan her bebek kaynatılmıs ve ılıtılmıs su ıcmelıdır

Bende bu Sıcaklarda susuyor diye düşünüyordum ama Çöllerde yaşayan bedevi bebeklerinde yapılan araştırmada bile su eksikliği bulunmamış.O nedenle ilk 6 ay sadece anne sütü dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…