- 4 Ağustos 2015
- 61
- 19
- 43
-
- Konu Sahibi Pelinaycik
Doktorlar ve netten de araştırdım anne sütü ve mama da olması nedeniyle 6 aya kadar su vermeyin diyo.olmazsa bi deniyim bakalım birkac çay kaşığıyla başlayalım bu arada sizde çok erken baslamissiniz canımKusura bakma ama evet gerçekten dili damağı kuruyodur bırak içi bile kurur garibimin
13 günlük bebeğim var hastanede bile icirdik yarım çay bardağı içiyor günde
Doktor hemşireler sıkı sıkı tembihledi bizi hastanedeyken havalar çok sıcak su icirmezseniz yada ustunu çok giydirirseniz ateşi çıkar dedi doktor hemde ağzı pamukçuk olmaz sende ver çay kaşığıyla canimDoktorlar ve netten de araştırdım anne sütü ve mama da olması nedeniyle 6 aya kadar su vermeyin diyo.olmazsa bi deniyim bakalım birkac çay kaşığıyla başlayalım bu arada sizde çok erken baslamissiniz canım
mama içen bir bebeğe mamadan sonra mutlaka su verilir kaynamış ve ılıtılmış su vermelisiniz sakın çeşme suyu yada hazır suyu kaynatmadan vermeyin anne sütü alan bebeğin suya ihtiyacı yoktur.3.5 aylık bebegim var anne sütü +mama veriyorum daha hic su icirmedim ama bu sıcaklarda da yavrumun dili damagi kuruyomus gibi geliyo