bebeklerinize kitap okuyor musunuz??

alize_13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2008
633
3
96
İstanbul
oğlum 10 gün sonra 8 aylık olcak artık ona kitap okumak istiyorum fakat nasıl bir kitap almam gerektiğini bilemiyorum yardımcı olabilecek var mı

ben kızıma meyvaları renkleri hayvanları tanıtan bebek kitaplarından aldım hergün defalarca birlikte okuyoruz. çok seviyor. eliyle şekilleri tutmak istiyor. bazı meyveleri öğrendi. tanıyor adını şöyleyince şekli gösteriyor.

hamile filan degilim ama 8 inci yegenim yolda geliyor

benden size tavisye cocugunuz karninizdayken yetistirin onu
bol bol kitap okuyun ilahi yada sakinlestiri müzik dinletin
onunla bol bol sohbet edin :)

bende kızıma masal kıtabı aldım ıcınde kısa kısa yarım sayfalık masallar var valla benım bıle cok hosuma gıdıyor okuyorum kızıma oda bıraz bakınıyor yuzume dınlıyor sonra sıkılıyor oyun ıstıyor ama arkadasın soyledıgı gıbı renklı tanıtıcı kıtaplar almak daha mantıklı galıba su zamanlar ıcın

neden ve kaça aldığını bide ismini söyler misin

benim oğlumun mama sandalyesinde kocaman renkli bir kitabı var(yırtılmayan bebek kitabı tabi) mama yerken onu okuyoruz , oyuncaklarının arasında da yine kaptan köpek diye bir kitabı var onunla da açıp açıp konuşuyor oradaki resimlere bakıyor bir de yatağında bir kitabı var yatmadan önce okuyoruz banyo kitapları da satılıyor biraz daha büyüsün onlardan da alacağım oğlumu kitaplarla büyütmeyi düşünüyorum tabi ona kitap alıp biz tv başında oturursak olmaz sabahları o oyun oynarken ben de gazete dergi ve kiyap okuyorum onlara iyi örnek olmalıyız ayrıca bu konuyu açan arkadaşıma da teşekkür ederim

ben de bugün uçan masallar diye bir masal kitabı aldım
ama ben okurken uzun süre dinleyeceğini sanmıyorum

canım tiny love ın boyutlu kitabı mı o? ben de alıcam ondan, nasıl seviyor mu oğlun? ben de kitapları sevmesini çok istiyorum, hamileyken kalın bir masal kitabı almıştık kupon biriktirip ama içindeki masalları pek sevmedim ben

boyutlu değil bizimkiler winnie the pooh lu üstüne mıknatıs yapıştırılıyor aslında 3+ ama bizimki bakıyor oradaki hayvanlara piglete falan eğilip inceliyor resimleri bir tane de tavşanı bulmaca diye bir kitap var onda da tavşanı arıyorsun masanın örtüsünü kaldırıyorsun perdeyi aralıyorsun falan o biraz boyutlu gibi ama eski ve ingilizce

slm arkadaşım benim oğlum 3 aylık oldu 2 aylıktan beri kitap okuyorum ressimlere bakıp gülüyor ve dikkatle dinliyor günde 2 kere saat12 ve 14 te okuyorum misafirliğe gitmediğimiz müddetçe saattleri kaçırmıyorum alıştı artık oda o saatlerde bir değişik oluyor(eğitici kitaplar alıyorum yıkanmanın önemini anlatan , arkadaşlık , masallar , saygı vb. )

benim oğlumunda müzikli bir kitabı var bende masal kitapları almıştım birde tombul tavşan diye kitabı var oğlumu kucağıma oturtuyorum kitabıda elime alıyorum ben okurken oda resimlerine bakıyor ama çabuk sıkılıyor

neden ve kaça aldığını bide ismini söyler misin

kitapçılarda bebek mağazalarında ve büyük marketlerde var migrosta 16 ytl sözcükler diye bir kitap aldım kızım çok seviyor o kitabı. carrefoufda futfol topu gibi değişik takımların renginde kitaplar aldım meyveler kitabı hayvanlar kitabı sebzeler kitabı gibi fiyatları 2 ytl idi çok uygun.

ben de her gün için ayrı masal olan kitaptan almak istiyorum..birde anlattığı şekil,eşyayı hissetmesini sağlayan kitaplar var dokun hisset diye onlardan almak istiyorum..
ama ilk ne zman başlamalıyım kitap okumaya??
yatarken mi yoksa gün içinde mi daha verimli olur??

kızım haftaya tam 3 aylık olucak 2 aylıktan itibarn masal kitabı okuyorum doktorumuz söyledi 2. ay kontrolünde.anlamaz diye düşünme onu ruhen kapıyor huzurlu oluyor ve ileri yaşantısında ona katkı sağlıcak onu şimdiden hissedicek dedi bende masal kitabı okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…