• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklerinize günlük takviye neler kullanıyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben oğlumun iştahsızlığı sebebiyle minadex kullanıyorum 20 gündür çok da memnunum vitamin ilacı zaten onun için gerekli vitaminler var içinde.bende günlük pekmez veriyorum mutlaka...

ben oğlumun iştahsızlığı sebebiyle minadex kullanıyorum 20 gündür çok da memnunum vitamin ilacı zaten onun için gerekli vitaminler var içinde.bende günlük pekmez veriyorum mutlaka...

Ben pekmez vermemeye özen gösteriyorum açıkçası, çok fazla kalorili sonuçta obezite riskinden çekiniyorum :(

Benim oğlum 1 yaşında .Bende Zincomega balık yağı,Polivit vitamin şurubu(önceden Supravit kullanıyordum içerik olarak aynıymış),tahin-pekmez,akşam muhallebisine katmak içinde Keçiboynuzu tozu kullanıyorum.Allaha şükür kanımız iyi :nazar:

Ben de kansızlığa karşı birebir olduğunu bildiğim için kullanıyorum.
Acaba her gün kullanmakta bir sakınca var mıdır
Ben hergün kullanıyorum ve tedirginim
Boy da uzatıyorsa süper olur

nasıl yani? pekmez ne kadar vitaminli.

Tabiki pekmez vitaminli , ama çok fazla kalorili aynı zamanda, o yüzden itahı açılsın diye pekmez dayamıyorum çocuğa o kaloriler yağa dönüşüyor sonra. Zaten internette hrp bişeyler okuyoruz en son çağımızın çocukları anne-babalrından önce ölüyor maalesef diye bişeyler okudum bir uzman pediatristin yazısıydı o yüzden bi sürü pekmez vereceğime günde2-3 kasık nutrigen üzüm veriyorum

günde 1 yada 2 tatlı kaşığı çok değil ki? hem bu çocuklar çok hareketli.en azından benimkisi öyle.o kaloriler yağa dönüşmeye fırsat bulamıyor zaten.ben de nutrigen üzüm veriyorum.onu istenirse 2 tatlı k.verilebilir yazıyor.ben 1 tatlı k.veriyorum.geri kalanı da üzüm pekmeziyle tamamlıyorum.hem gereksiz kaloriye bende karşıyım.örneğin oğlum daha çikolatanın,tatlının tadını bilmiyor.

günde 1 yada 2 tatlı kaşığı çok değil ki? hem bu çocuklar çok hareketli.en azından benimkisi öyle.o kaloriler yağa dönüşmeye fırsat bulamıyor zaten.ben de nutrigen üzüm veriyorum.onu istenirse 2 tatlı k.verilebilir yazıyor.ben 1 tatlı k.veriyorum.geri kalanı da üzüm pekmeziyle tamamlıyorum.hem gereksiz kaloriye bende karşıyım.örneğin oğlum daha çikolatanın,tatlının tadını bilmiyor.

nutrigen yeterli oluyor bence nutrigen veriyorsan pekmez verme benm demek istediğim yeteri kadar alması icin 1-2 kasık kafi olmuyo ihtiyacını karsılamak icin cok pekmez vermek gerekiyo işte bu durumda sıkıntı oluyo

Back