• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklerinize bitki çaylarından ay ay olarak ne kadar veriyosunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dilemin21

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
244
35
323
haftaya 3 aylık olacak oğlum ben rezene ve gece çayı veriyorum korkumdan fazla veremiyorum bi yerde duydum 120 cc geçmeyecek şekilde verilebilirmiş.siz ne kadar veriyosunuz anneler benimle paylaşırmısınız.ayrıca gaz sancısı çektiği için rezeneyi biraz fazla veriyorum abartmadan milipanın rezenesini veriyorum onunda içinde şeker varmış kafam karıştı.vermesem mi.öyle bi yerdeyim ki bulunduğum yerde aktarda yok. bana bilgi verirseniz sevinirim...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

xeno merhaba canım:) bitki çayı mı kullanıyorsun?neden?

Canım Çınar grip olduğunda bitki çayı kullanıyoruz rahatlatsın diye. Normal zamanlarda da kahvaltı da meyve çayı veriyorum sindirimi kolaylaştırıp iştah açsın diye. Tabi ben veriyorum da malum çınar :((

Back