oh oh oh masallah ne cok oyuncak almıssınız.pekı oynuyormu bu oyuncaklarla hepsıde gelısımıne yaralı seylere benzıyor.sagol bılgılerın ıcınmüzikli top üzerinde hayvan resimleri var basınca ses ve ışık çıkarıyor
üst üste konulan kaplar
üst üste dizilen halkalr
çıngıraklı top
bir sürü kitap
yürüme arabası
üstüne basınca 12 farklı şarkı çalan ve yerde titreyerek ilerleyen kelebek
üstüne basınca içindeki şekiller dönen dönence
içi çıngıraklı yumuşak oyuncaklar
renkli şekilleri uygun deliğe atabileceği bir oyuncak
oyun halısı
Çınar'a ayına göre oyuncak aldım. Hatta ayına uygun olmayan uzaktan kumandalı araba ve helikopter bile aldık hareket etsin de yemek yesin diye. ( Şuan eşim helikopteri uçurmakla meşgul tepemde :) Playskol ve Fisherprice'ın oyuncaklarını tercih ediyorum. Bloklar aldım boyut algısını güçlendirmek, renk ve şekillerini tanımasını sağlamk için, top aldım el- göz uyumunu sağlamsı için, bir fil almıştım playskool dan ayna ve telefonu var. Bu oyuncağı tercih ettim çünk ayna bu haftalrda benlik duygusunu geliştirmesine, telefonda yaratıcılığını arttırmasına yardım eder diye, tahta kitap aldım sözcük dağarcığını arttırabileyim, hayvanları tanıması için, oyun minderi aldım etki tepkiyi öğrensin diye. Resimleri bir ara gönderirim. Birde parmak kukla aldım. Hergün onu seslendiriyorum. Çınar onlara bağırmaya bayılıyor..
oh oh oh masallah ne cok oyuncak almıssınız.pekı oynuyormu bu oyuncaklarla hepsıde gelısımıne yaralı seylere benzıyor.sagol bılgılerın ıcın
konu için teşekkürler. bu sıralar bende aynı şeyleri düşünüyorum. 3 aylık henüz, eve oyuncak doldurmak istemiyorum. gerçekten bunlarla oynuyorlarsa yandık. evin neresine sığdıracağım:) 3 ay lıkken nelerle oynuyorlardı ne alabilirim.
kızlar bende bugun ınternetten sıparıs verdım.playskool dan renklı varıller ve sekıllı kaplumbaga fısher prıce dan egıtıcı turkce puppy kopek ve mama sandalıyesı ıcın vantuzlu donmedolap aldım bakalım ıkı gun sonra getırırler herhalde
güle güle kullansın bebeişin inşallah mama sandalyesi oyuncağı sıkılana kadar işe yaramıştı o oynarken bende yediriyordum .
tesekkur ederım canım.mama sandalıyesınde otururken oynasın dıye elıne verdıgım oyuncakları anında yere atıyor sonrada sıkılıyordu.ınsallah bu vantuzlu oyuncak ıse yarar
konu için teşekkürler. bu sıralar bende aynı şeyleri düşünüyorum. 3 aylık henüz, eve oyuncak doldurmak istemiyorum. gerçekten bunlarla oynuyorlarsa yandık. evin neresine sığdıracağım:) 3 ay lıkken nelerle oynuyorlardı ne alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?