bebeklerınıze aldıgınız oyuncakları bıze anlatırmısınız

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
kızlar oglum 7.5 aylık oldu sımdıye kadar oyuncaklarla pek vakıt gecırmedıgı ve ılgılenmedıgı ıcın pek oyuncak almadık.ama artık kendı basına oynamayı ogrensın ıstıyorum ve bu yuzden arastırıyorum ınternetten ama malum oyuncaklar pahalı ya aldıgımla oynamazsa dıye endıselerım var.sız hangı oyuncakları aldınız bebeklerınıze eger resımlerıde varsa onunla bırlıkte bıze anlatırsanız karar vermemde yardımcı olursunuz

müzikli top üzerinde hayvan resimleri var basınca ses ve ışık çıkarıyor
üst üste konulan kaplar
üst üste dizilen halkalr
çıngıraklı top
bir sürü kitap
yürüme arabası
üstüne basınca 12 farklı şarkı çalan ve yerde titreyerek ilerleyen kelebek
üstüne basınca içindeki şekiller dönen dönence
içi çıngıraklı yumuşak oyuncaklar
renkli şekilleri uygun deliğe atabileceği bir oyuncak
oyun halısı

Çınar'a ayına göre oyuncak aldım. Hatta ayına uygun olmayan uzaktan kumandalı araba ve helikopter bile aldık hareket etsin de yemek yesin diye. ( Şuan eşim helikopteri uçurmakla meşgul tepemde :) Playskol ve Fisherprice'ın oyuncaklarını tercih ediyorum. Bloklar aldım boyut algısını güçlendirmek, renk ve şekillerini tanımasını sağlamk için, top aldım el- göz uyumunu sağlamsı için, bir fil almıştım playskool dan ayna ve telefonu var. Bu oyuncağı tercih ettim çünk ayna bu haftalrda benlik duygusunu geliştirmesine, telefonda yaratıcılığını arttırmasına yardım eder diye, tahta kitap aldım sözcük dağarcığını arttırabileyim, hayvanları tanıması için, oyun minderi aldım etki tepkiyi öğrensin diye. Resimleri bir ara gönderirim. Birde parmak kukla aldım. Hergün onu seslendiriyorum. Çınar onlara bağırmaya bayılıyor..

oh oh oh masallah ne cok oyuncak almıssınız.pekı oynuyormu bu oyuncaklarla hepsıde gelısımıne yaralı seylere benzıyor.sagol bılgılerın ıcın

ya hepınız ne guzel seyler almıssınız ben bugune kadar bısey almamısım valla.

bende üst üste dizilen halkalar peluş oyuncaklar üzerinde resimler olan küpler geometrik şekiller ve yerleşeceği kap tahta kamyon üzerinde parça bloklar ve demir içinden geçen boncuklar var yine tahta ev gibi bişey üzerine yerleşebilecek hayvanlar bir iki tane kitap top üst üste dizilen küpler aldım halkaları geçirebiliyor ama rastgele, küpleri üstüste dizemiyor ağzına sokuyor boncuklu kamyonun boncuklarını parmaklarıyla iteliyor diğerlerini ağzına götürmekten başka bişey yapmıyor

oh oh oh masallah ne cok oyuncak almıssınız.pekı oynuyormu bu oyuncaklarla hepsıde gelısımıne yaralı seylere benzıyor.sagol bılgılerın ıcın

kitap okumaya bayılıyor
kapları ve halkaları sadece ısırıyor vuruyor
müzikli topunu çaldırıyor. ses çıkaran herşeyi sallıyor
oyun halısını 2 aylıktan beri kullandık bu aralar ilgisi yok
yumuşak oyuncaklarına bir sarılıyorki çok tatlı
yürüme arbasını yeni aldık şimdi çok seviyor kornasını çalıyor ben düt düt diyorum sürerken o da korneya basıyor. bazende tutnup yürütürmeye çalışıyorum

konu için teşekkürler. bu sıralar bende aynı şeyleri düşünüyorum. 3 aylık henüz, eve oyuncak doldurmak istemiyorum. gerçekten bunlarla oynuyorlarsa yandık. evin neresine sığdıracağım:) 3 ay lıkken nelerle oynuyorlardı ne alabilirim.

bızımkı 3 aylıkken pek bıseyle oynamıyordu.arada cıngıraklı dıs kasıyıcısıyla oynuyordu o kadar.

çıngırak almıştık biri kırıldı ,öbürü kayboldu,sonra polardan bir köpek içinde çıngırak var ondan aldık,üstüne yatıyor,boğusuyor bazen onunla,sonra bir üstünde tuşlar olan basınca şarkı hayvan sesi vs çalan birşey aldık hemen pili bitti tabi.duruyor öyle.piyasadan 15 e filan alıoyruz bu tip şeyleri.dedik internetten daha düzgün şeyler alalım,araştırmaya başladık.renkli küpler variller aldım,top fırlatanı da alıcam hemen.hepsiburada da yorumları okudum süper.

kızlar bende bugun ınternetten sıparıs verdım.playskool dan renklı varıller ve sekıllı kaplumbaga fısher prıce dan egıtıcı turkce puppy kopek ve mama sandalıyesı ıcın vantuzlu donmedolap aldım bakalım ıkı gun sonra getırırler herhalde

güle güle kullansın bebeişin inşallah mama sandalyesi oyuncağı sıkılana kadar işe yaramıştı o oynarken bende yediriyordum .

güle güle kullansın bebeişin inşallah mama sandalyesi oyuncağı sıkılana kadar işe yaramıştı o oynarken bende yediriyordum .

tesekkur ederım canım.mama sandalıyesınde otururken oynasın dıye elıne verdıgım oyuncakları anında yere atıyor sonrada sıkılıyordu.ınsallah bu vantuzlu oyuncak ıse yarar

tesekkur ederım canım.mama sandalıyesınde otururken oynasın dıye elıne verdıgım oyuncakları anında yere atıyor sonrada sıkılıyordu.ınsallah bu vantuzlu oyuncak ıse yarar

işe yaramıştı benim kızımda ama şimdi onu sökmeyi öğrendi söküp vantuz kısmını ağzına alıyor direk

benim kızım oyun halısıyla oynuyordu oyuncaklarını salııyor tekmeleme kısmını tekmeleyip sesi dinliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…