Bebek Beslenmesi bebekleriniz kusuyor mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gzgn3435

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
561
22
34
kızlar bebekleriniz kusuyor mu?gunde kaç sefer ve ne şekilde?benim bebegım bazen beslenır beslenmez çıkartıyor.bu konuda yasadıklarınızı paylaşırsanız sevınırım.

benim bebeğim ilk 30 gün içinde kusuyodu ama öğle böğle değil resmen fışkırtıyodu dr aradık acile götürmemizi söyledi bebeğim reflü olmuş ondan öğle kusuyomuş fışkırmadığı sürece sorun yok şuan 5 ayını doldurcak eskisi kadar çok kusmuyo

mrb arkadaşlar.benim oğluşumda süt emdikten hemen sonra çıkarıyor.bende doktorla görüştüm fışkırmadığı sürece sorun yok dedi oda.midedeki fazlalığı çıkarıyomuş

Merhaba Arkadaşlar Benim Kizimda 7. Ayina Kadar Kustu Hemde öyle Böyle Değil...omzuma Yastik Kilifi Koyuyordum Ordan Bile Akip Yerlere üstüme Başima Geliyordu.bazende Fişkirarak Kusuyordu Her Seferinde Beni çok Korkutuyordu. Doktor Hava Yutunca Olur Demişti Ishal Ve Sürekli Fişkirarak Kusmanin Tehlikeli Olduğunu Söylemişti.şükürler Olsun Kizim 9 Aylik Oldu şimdi Ise Fazla Beslenince Kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…