benım oglum 2 ay 16 gunluk aksam mamasını yer 7-8 gıbı yatıyo kesentısız saat 1 de uykuda mız mız ses cıkarıyoo bende kalkıp mama hazırlıyom uykudayken mamasını verıyom yatagına yarıtrıyom bu sefer satta 4 de yıne mızmızlanıyo uykudayken bende kalkıp tekarra verıyom mamasını yatıyo sabbah da 6 7 gıbı kalkıtyo 1 saat felan uynık kalıyo tekrar ytuırıyorumm 2 saat felan yatıyo sonra mama yıyıp sabbah saat 10 gıbı uykuya dalıncaaa bazen 5-6 saat kesıntısız yatar ben mızmızlandıgı zamn mamasını verırım tejkrar yatar aksam 5-6 gıbı kalkınca bıraz oynarım oglumlaa bıraz oyalanırr tekrar 7 -8 gıbı yatar
benım oglum 2 ay 16 gunluk aksam mamasını yer 7-8 gıbı yatıyo kesentısız saat 1 de uykuda mız mız ses cıkarıyoo bende kalkıp mama hazırlıyom uykudayken mamasını verıyom yatagına yarıtrıyom bu sefer satta 4 de yıne mızmızlanıyo uykudayken bende kalkıp tekarra verıyom mamasını yatıyo sabbah da 6 7 gıbı kalkıtyo 1 saat felan uynık kalıyo tekrar ytuırıyorumm 2 saat felan yatıyo sonra mama yıyıp sabbah saat 10 gıbı uykuya dalıncaaa bazen 5-6 saat kesıntısız yatar ben mızmızlandıgı zamn mamasını verırım tejkrar yatar aksam 5-6 gıbı kalkınca bıraz oynarım oglumlaa bıraz oyalanırr tekrar 7 -8 gıbı yatar
Vallahi ne güzel uyuyormuş bebeğiniz . benim ki 2 aylık oldu malesef gündüz pek uyumuyor hele bugün hiç uyumadı . anlayamadığım şey uykusu var sürekli gözlerini kaşıyor göz kapakları kızarıyor ama uyuyamıyor . gecede yatar emmek için 2 kez kalkar . günde toplam uykumuz 10 - 12 saat . bir de şu var bugün uyumadıysa yarın gündüz uyur . 2 günde bir gündüz uykusu uyuyor bir düzenimiz yok(( Acaba mama verdiğiniz için fazla uyuyor olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?