Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
malesef k' bende yatar poz'syonda yediriyorum kafasinin altina yastik koyup baya bi dikle;tiriyorum oturarak hayatta yemez benim kiz.bu yuzden mama sandalyesi bile almadim birde reklamlari accaz reklamlar olmadan da yemiyo hanfendi
bende mama sandelyesi kullanıyorum dik vaziyette yiceği varsa her koşulda yiyor.Biz yemek yerkende bebeğimizi mutlaka masaya alırız ona yemek saati değilse az yoğurt koyarım maksat çocuk bizimle birlikte olsun sofra kültürünü öğrensin.
iyi bari demek ki sırf ben değilmişim yatar pozisyonda yediren:)) tam yemek yerken beyefendinin öksürmesi geliyor, yok efendim hapşırıyor, tıksırıyor:))) hiç bişey yapamasa inadına suratıma doğru püskürtüyor:) tam tatlı bela bunlar yaaaa:) allah hepsini nazarlardan korusun inşallah.....
ooo biz aç oldumuz zaman bide oyun oynamak isterse her pozisyonda yiyor. ama ek gıdaları çorbaları oturarak yiyor amave emmiyide yatar pozisyonda eger bogazına kaçıyor tıkaıyorsa başını bir yastıkla yükselterek yarı oturur pozisyonda besle ozaman bişi olmaz a.s.
bende yatırarak beceremiyorum sürekli dönmeye çalışıyor, etrafa bakınıyor. mama sandalyesinde yediriyorum hafif yatırarak. hiç bir pozisyonda doğru düzgün yemiyor o ayrı. bakıcımız da yatırarak yediriyor kendi evinde baktığı için.
yatar pozisyonda yemek yedirmek çok tehlikeli arkadaşlar bir tanıdığımın oğlu bu yüzden ciğerinden tedavi görmüştü bakıcısı yatırarak yemek yediriyormuş bir an önce oturtarak yedirmeye alıştırın bence
kaşıkla yiyorsa mama sandalyesinde dik otorarak yiyor heryere döküyor kaşığı tutup üstüne sürüyor kirli ellerini her yemekten sonra üstünü değiştiriyorum biberonla yiyorsa oto koltuğuna koyuyorum arkadan elimle birazda dikleştiriyorum öyle yiyor. kaşıkla beslenme sırasında yatmak çok tehlikeli nefes borusuna kaçabilir allah korusun