Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesibebekleriniz gündüz kaç kere kaç saat uyuyor ???
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba kızlar;
benim oğlum 8 aylık oldu gündüzleri çok sık uyumak istiyor 1 buçuk 2 saat ayakta durabiliyor yatırdıgım zaman en uzun 2 saat en kısa yarım saat uyuyor genelde 1 saati geçmez ancak internetten araştırdığım kadarıyla çok sık uyuttugumu anladım.. bu durumu düzeltmeye çalısıyorum ancak olmuyor benim bebeğime kuramadığım düzen onun kendi düzeni oldu.. e haliyle gece yatmak bilmiyor aksam saat 8'den sonra gece 12'ye kadar oturuyor bizimle uyutmaya çalıştıkça bana oyunlar yapıyor çünkü gün içinde uykusunu alıyor 2 gecedir yıkıyorum masajlar yapıyorum mayısıyor uyutuyorum ( saat 10 da çünkü yavas yavas alıstırmaya calısıyorum ) saat 10 bucukta bir uyanıyor cin gibi..benim dinlenmeyede hiç vaktim kalmıyor gece zaten perişanları oynuyorum meme emmek için sürekli kalkıyor demek gün içinde uykuyuda aldıgı için uyuma zorluğu cekiyor .. ne yapmalıyım sizce sizlerin bebekleri nasıl ?????
Yazının başını okurken ne güzel daha ne istiyosun diyecektim.Çünkü benim oğlumun gündüz uykuları felakettir :)) Ama dediğin gibi gündüz uykusunu aldığı gece uyumakta zorlanıyodur.Ben doktoruma gündüzleri çok az uyuyo ne yapmalıyım diye dert yandığımda bu çocuk seni gece uyutuyosa hiç şikayet etme dedi bana.Gündüz iyi uyumadığı için gece bayılıyodur dedi.İyi ki de öyle oluyomuş o zaman dedim yazdıklarını okuyunca.Valla bana daha çok değişir küçük falan dediler ama hiiiiç değişmedi.Hatta şöyle söyleyeyim karnımda nasılsa hala da öyle.
Gündüzleri uykularının arasını açmaya çalış.Zaten zamanla açılacak.Bizim de o dönemler 2-2.5 saatti sonra 3 sonra da 3.5 saate çıktı hatta şimdi 4-5 saat bile dayanabiliyo 13 aylık.Mümkün olduğu kadar oyala.Akşamüstü de çok uyutma baktın uyku uzayacak uyandır.Bazen benim oğlum da 5 gibi uyur uykusu uzayacak gibi olursa uyandırırım.İyice yor.Emekliyosa bol bol emeklesin oynasın akşama kadar iyice yorulsun.Üstüne de güzel bir banyo ve masaj mışıl mışıl uyur inşallah.
kızım 4,5 aylık son 2,5 aydır gece uyumuyo 10 kez bazen daha fazla kalkıyo acıktıgından degıl derdını cozemedım ama emmeye kalkmıyo pişpişleyıp gerı yatırıyorum gunduzde sadece yarım saat uyuyoo...sefıllerı oynuyoummmmmm
kızım 4,5 aylık son 2,5 aydır gece uyumuyo 10 kez bazen daha fazla kalkıyo acıktıgından degıl derdını cozemedım ama emmeye kalkmıyo pişpişleyıp gerı yatırıyorum gunduzde sadece yarım saat uyuyoo...sefıllerı oynuyoummmmmm
merhaba
benim kizimda bu hafta sonu 5. ayini bitiriyor
11 Ekim dogumlu
son iki gundur gunduz uykusu azaldi
gunduz 3 keze yatardi hepsindede en az 2 saat uyurdu
ama 2 gundur
yine 3 kez yatiyor
ama 45 uyuyor en fazla oglen uykusu biraz fazla 1 bucuk saat yapti bugun
dun gece 4 te kalkti sonra geri uyumadi
sanirim disleri geliyor
mamada icmiyor dogru dürüsüt
bu gece ne olacak bakalim
benim oğlum sabah 6-7 gibi uyanıyor...10 gibi uyur..birde öğleden sonra 2-3 gibi uyur..gündüz uykusu 1 saat civarı,uzun uyumaz daha fazla..
akşam 7-8 gibide akşam uykusuna geçer..
erken yatıp erken kalkıyor..gecede 3-4 kez emmeye uyanıyor..
merhaba kızlar;
benim oğlum 8 aylık oldu gündüzleri çok sık uyumak istiyor 1 buçuk 2 saat ayakta durabiliyor yatırdıgım zaman en uzun 2 saat en kısa yarım saat uyuyor genelde 1 saati geçmez ancak internetten araştırdığım kadarıyla çok sık uyuttugumu anladım.. bu durumu düzeltmeye çalısıyorum ancak olmuyor benim bebeğime kuramadığım düzen onun kendi düzeni oldu.. e haliyle gece yatmak bilmiyor aksam saat 8'den sonra gece 12'ye kadar oturuyor bizimle uyutmaya çalıştıkça bana oyunlar yapıyor çünkü gün içinde uykusunu alıyor 2 gecedir yıkıyorum masajlar yapıyorum mayısıyor uyutuyorum ( saat 10 da çünkü yavas yavas alıstırmaya calısıyorum ) saat 10 bucukta bir uyanıyor cin gibi..benim dinlenmeyede hiç vaktim kalmıyor gece zaten perişanları oynuyorum meme emmek için sürekli kalkıyor demek gün içinde uykuyuda aldıgı için uyuma zorluğu cekiyor .. ne yapmalıyım sizce sizlerin bebekleri nasıl ?????
aynen benim kızım gibi sabah 8 de uyanır hep 1,5 saat arayla uyur gece de 9 dan sonra yatar hiç uyanmaz ben saati kurup gece mama içiriyorum maaşalah uyku düzeni güzel ama bende mamayı ve ek gıdayı az veriyorum uykuda almıyor gündüzeri ek gıda ve mama az oluyor..(
aynen benim kızım gibi sabah 8 de uyanır hep 1,5 saat arayla uyur gece de 9 dan sonra yatar hiç uyanmaz ben saati kurup gece mama içiriyorum maaşalah uyku düzeni güzel ama bende mamayı ve ek gıdayı az veriyorum uykuda almıyor gündüzeri ek gıda ve mama az oluyor..(
keske ben oglumu emzirmek için uyandırsam gece beni mahvediyor
biz güya yeni düzen kurcaz gündüz az uyutmaya calısıyorum gecede bugün 10da yatırdım 11 bucukta uyandı ve hala uyutamadımm sinirlerim iyice ayakta....offff napimm saglıklı olsunda düzelir inşl
gündüzleri oyun oynuyorum gece hatta oynadıgımız oyunlara göre yorgunluktan bayılası lazım ama yorgunlukta uyutmazmıs bebekleri..emzikle cok aramız yok beni emzik yerine kullanıyor tavsiyene uyacam ama saat 10 11 gibi yatırcam hatta hergün biraz daha erken yatırcam bakalım işe yarar umarım
kızım daha oncede belırttıgım gıbı 2,5 aydır gecelerı bılhassa cok fena ıdı..gunduzde zaten 3 ke uykuya dalıyo en fazla yarım saat uyuyup kalkıyo...yalnız son 2 gecedır erken yatırıyorum ana kucagında 8 9 gıbı uyutuyorum uyanır gıbı olursa yıne sallıyorum ve 10 gıbı yatagına alıyorum gece uykusuna gecmıs oluyor takı gece 3 e kadar uyuyor 3 te emzırıyorum 5 te kalkıyor 5 te emzırıyorum 7:30 gıbı kalkıyor..emmeyle ılgılı sorunumuz var gece bıberon almıyo ısın grıbı emmekte ıstemıyo emzıkle kandırıyorum son bır kac gecedır..gunduzlerıde emmek ıstemıyor uyuttugum zaman belkı emerse emıyor..umarım bu uyku duzenı yoluna gırer bu sekılde...cok yoruldum cunku..psıkolojık olrak ne tahammul um ne sabrım ne takatım kaldı artık..aylardır uyumamaya...
merhaba kızlar;
ah canım benim bebeğimde 9 aylık ama aynıymış senin bebeişinin uyku düzeniyle tıpkının aynısı hemde bende istemiyorum gece 12 ye kadar ayakta ya arkadasın ebbişi akşam 8 de uyur sabah kalkarmış mama bile yemiyormuş gece düşün sen dene işe yararsa banada tavsiye et uygulayacağın uyku düzenini
kızım daha oncede belırttıgım gıbı 2,5 aydır gecelerı bılhassa cok fena ıdı..gunduzde zaten 3 ke uykuya dalıyo en fazla yarım saat uyuyup kalkıyo...yalnız son 2 gecedır erken yatırıyorum ana kucagında 8 9 gıbı uyutuyorum uyanır gıbı olursa yıne sallıyorum ve 10 gıbı yatagına alıyorum gece uykusuna gecmıs oluyor takı gece 3 e kadar uyuyor 3 te emzırıyorum 5 te kalkıyor 5 te emzırıyorum 7:30 gıbı kalkıyor..emmeyle ılgılı sorunumuz var gece bıberon almıyo ısın grıbı emmekte ıstemıyo emzıkle kandırıyorum son bır kac gecedır..gunduzlerıde emmek ıstemıyor uyuttugum zaman belkı emerse emıyor..umarım bu uyku duzenı yoluna gırer bu sekılde...cok yoruldum cunku..psıkolojık olrak ne tahammul um ne sabrım ne takatım kaldı artık..aylardır uyumamaya...
allah yardımcınız olsun uyumayan bebek çok zor inşallah kısa zamanda uyku düzeni oluşur akşam yatırırken tok olduğuna eminmisiniz yeteri kadar doymamışsada uyanır
allah yardımcınız olsun uyumayan bebek çok zor inşallah kısa zamanda uyku düzeni oluşur akşam yatırırken tok olduğuna eminmisiniz yeteri kadar doymamışsada uyanır