• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekleriniz günde kaç saat uyuyor.?

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
38
108
İstanbul
Benim bebeğim 1 aylık gündüz fazla uyumuyor.Gece 2 kere kalkıyor bazen taş çatlasa 3 kez kalktığı da oluyor.
Gündüzleri de ayağımda sallayarak zarzor uyutuyorum.
Gündüzleri sizin bebekleriniz kaç saat uyuyor.

benim bebeğim 3.5 aylık
doğduğundan beri gündüz doğru düzgün uyumuyo:((
1 saat kesintisiz uyursa sevincimden ölüyorum
bölük bölük toplasan gündüz 3 --3.5 saat uyuyo
akşamları da 9-10 saat
bazen 2 kere uyanıyo gece bazen 5 gününe bağlı
arkadaşlarım ilk 6 ay emer uyurdu benim çocuklarım diyolar
alıştım uykusuzluğa sağlıklı olsun da az uyusun napalım:37:

oğlum gece sadece anne sütü alıyor gündüz yoğurt , muhallebi destekliyorum , hergün tam 22de yatırıyorum uyumasa bilee loş ışıkta odasındayız, bu saate alışması için. gece 24 gibi ben uyumadan önce emziriyorum birde 5 veya 6 da kendi uyanıp emiyor 8:30 gibi kalkıyor.

3 gündür hiç ben uyutmuyorum gece yada gündüz ağlamaya başladımı karnını doyurup emziğini verip ama mutlaka çoraplarını çıkkarıp üstünü iyice inceltip beşiğine koyuyorum ve kendisi uyuyor (MAŞALLAH) .

Son düzenleme:
benim kızım 3 aylık 40 çıkana kadar nerdeyse hiç uyumadı özellikle gceleri hergün sabahlardık nerdeyse ama zamanla düzeliyo şu an günde 15 çok rahat uyuyo...özellikle banyo dan ve dışarı çıktantan sonra saatlerce mışıl mışıl uyuyo...

3.5 aylık kızım. Gündüzleri 2 3 saat uyuyor sadece, gece 12 olduğu anda da memede uyuyakalıyor, 4 saatte bir kaldırıp emziriyorum, sabah 9.30 da uyanıyor.

5 aylık kızım var. Kırkı çıkana kadar hiç uyumuyordu. İlk 3 ayı da biraz azalarak devam etti. Son 2 aydır; Gece 11-12 arası uyuyor ama iki saatte bir emmeye kalkıyor. Sabah 9-10 gibi tamamen uyanıyor. Gündüzleri de bölük pörçük bir uykusu var. Bazen 1-2 saat uyuyo, bazen 5 dk uyuyup kalkıyo. Toplasan Geceleri: 9 saat, gündüzleri de 3 saat civarı uyuyor.

Back