Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim aslinda zaten bebisin 6 ay oldu sanirim ,yani memeyi biraksada okadar önemli degil, sen bence geceleri ona daha doyurucu kasik mamasi verip yatirsan belki sabaha kadar seni rahatsiz etmiyecek, belkide sadece 1 kere kalkacak, veya geceleyin onun acikacagini dusundugun bir saatte bebisini uyandirmadan hazirladi´gin mamaylla biberonu ver eminim farketmeyecektir ve sabaha kadar tok yatar, biz öyle yapiyoz.valla bu konuda en dertlilerden biri benimdir herhalde kesin kalkışa( ki bu saat 6 6buçuk) kadar gecede en az 2(1-3 yada 2-4 asker nöbeti gibi yaakaydirigubbakcemile3) ama çoğunlukla 3kere kalkar:bbo:laelaelaelaelae tabi o uyuyo bana olanlar olur zor dalarım uykuya tam dalıorum hoop bi daa kalk
sadece anne sütü alıo ek gıdaya geçince bu kadar kalkmıcak die avutuorum kendmi bakalım:Saruboceq:
canim aslinda zaten bebisin 6 ay oldu sanirim ,yani memeyi biraksada okadar önemli degil, sen bence geceleri ona daha doyurucu kasik mamasi verip yatirsan belki sabaha kadar seni rahatsiz etmiyecek, belkide sadece 1 kere kalkacak, veya geceleyin onun acikacagini dusundugun bir saatte bebisini uyandirmadan hazirladi´gin mamaylla biberonu ver eminim farketmeyecektir ve sabaha kadar tok yatar, biz öyle yapiyoz.
valla bana uyku demeyin de ne derseniz diyin...benim oğlan sabahları 6 da kalkar..ama kımıldanması 5 te başlar..hatta bazen gece 3 sularında 10 dakikalık filan bir ağlama tutturur...6 da yer yemek sonra 7 ye kadar yatakta zor tutarsın kımıl kımıl mübarek..ondan sonra da zaten gün başlar...sonra beyefendi 10.30 gibi uyumak ister ama senin uykun kaçmış olur...böyle bir çark işte...
:1hug:saol selincima.s. kaan 5 ay 10günlük oldu bugün aslında bende ole düşündüm ama 1 ay sonra çalışmaya başlıcam ve ister istemez emme işini azaltacak zaten birde anne sütü kaana çok yardığı için kıyamıorum ha bide gece emzirmezsem mahvolurum ben herralde biraz geç uyansa bile süt yatağa geçcek kadar akıoped olmasına rağmen zaten işe gittiğimde okadar saat o sütle naapcam bilmiom:uhm:
canım elektrikli olan mini pompalardan (medela tavsiye ederim) edin işe başlayınca sağarsın sütlerini.bebişinde daha çok faydalanmış olur sütünden:)