bebeklerinız gece uyanıyor mu arkadaşlar

valla bu konuda en dertlilerden biri benimdir herhalde kesin kalkışa( ki bu saat 6 6buçuk) kadar gecede en az 2(1-3 yada 2-4 asker nöbeti gibi yaakaydirigubbakcemile3) ama çoğunlukla 3kere kalkar:bbo:laelaelaelaelae tabi o uyuyo bana olanlar olur zor dalarım uykuya tam dalıorum hoop bi daa kalk
sadece anne sütü alıo ek gıdaya geçince bu kadar kalkmıcak die avutuorum kendmi bakalım:Saruboceq:

Son düzenleme:
ben en baştan beri rahatım bu konuda çok şükür, ara sıra yaptığı hariç, genel anlamda gece uykuları çok güzel maşallah:nazar::nazar:

hatta öyle ki, son 2 haftaya kadar belki acıkmıştır endişesiyle gece 2-3 kez kendim kalkıp bebeğe anne sütü içiriyordum uyurken ,

ama bunun çok yanlış olduğunu öğrendim 2 hafta önce, millet bebeği gece beslememye alıştırmaya uğraşıyormuş, bense tam tersiii:roflol::roflol:

bir kitaptan okumuştum, meğer bebeği eğitmeye çalışıyormuş anneler gece beslenmemesi ile ilgili

ben hazır çocuğu bozacaktım az daha:roflol:

daaa ben bizim kızın yatağında 50 tur atmasından şikayetçiym, bir bakıyorum bir yerde bi daha bakıyorum başka yerde, dolayısıyla üstünü sürekli açıyor, geceleri de soğuk,, iiç güdüsel olarak uyanıp üzerini örtüyorum devamlı:kedi:buyrunnnnnnnnn

valla bana uyku demeyin de ne derseniz diyin...benim oğlan sabahları 6 da kalkar..ama kımıldanması 5 te başlar..hatta bazen gece 3 sularında 10 dakikalık filan bir ağlama tutturur...6 da yer yemek sonra 7 ye kadar yatakta zor tutarsın kımıl kımıl mübarek..ondan sonra da zaten gün başlar...sonra beyefendi 10.30 gibi uyumak ister ama senin uykun kaçmış olur...böyle bir çark işte...

Aybüke ciğim sanırım Antalyada yaşıyusun.Bende antalyada yaşıyorum ayın 10 da ikra cık 6 ayını bitircek ben geceleri beşiğini balkona çıkarıyorom birte k bady ile yatırıyorum hepimiz balkonda yatıyoruz sıcaktan canım.Aslında geceleri okadarda serin olmuyor bence sıcaktan üstünü açıp yatakta o yüzden dönüyor olmasın.
Benimbebişimide akşam 8 de 7 tahıllı milupanın iyi geceler kaşık maması var ondan veriyorum 8 30 dada ortalama emzirip yatırıyorum ne sallarım ne ederim sever okşar beşiğine yatırırımKendi kendine uyur ama bunun için odada asla birisini görmemesi ve ses olmaması lazım Ben onun yanında beni göremeyeceği şekilde otururum uyuyasıya kadar ondan sonra sabah 5 e kadar hiç uyanmaz maşallah kuzucuğuma.opuyorumnanaktanGeceleri kendim su içmek için uyandığımdada ona alıştırma bardağıyla 30 - 40 cc kadar su içiririm uyurken içer tekrar uyumaya devam eder.:emir_bebek:
Bizim 40 mız çoktı gecede 1 kere 3 te uyanır emer tekrar uyurdu.Ama ben bu arada ses yapmadan gece lambasının ışığında emzirir yatırırdım.!Bir ay sonra 4 de uyanmaya başladıŞimdide 1 kere 5 te uyanır emer tekrar uyur 7 gibi uyanır beşiğinde 7 30 kadar ayaklarıyla falan oynar güler sesler çıkarır.Bu arada ben uyanırım ama o na gözükmem birazda ben öylesine yatarım7 30 gibi mız mızlamaya başlar ki buda demek olur sabah kakamızı yapmışız.Kaka olayımızdan sonra ellerini yüzünü yıkar eşimle birlikte biraz oynarız fındık kurduyla buna bayılır mest olur ondan sonra bebişime bir güzel kahvaltı hazırlar yediririmcokacimcoook yarım saat sonrada tekrar emziririm 9 30 gibi tekrar uykuya yatar...kaydirigubbakcemile3
Teyzeleri işte biz güne bu şekilde başlamış oluruzsositososito

valla bu konuda en dertlilerden biri benimdir herhalde kesin kalkışa( ki bu saat 6 6buçuk) kadar gecede en az 2(1-3 yada 2-4 asker nöbeti gibi yaakaydirigubbakcemile3) ama çoğunlukla 3kere kalkar:bbo:laelaelaelaelae tabi o uyuyo bana olanlar olur zor dalarım uykuya tam dalıorum hoop bi daa kalk
sadece anne sütü alıo ek gıdaya geçince bu kadar kalkmıcak die avutuorum kendmi bakalım:Saruboceq:
canim aslinda zaten bebisin 6 ay oldu sanirim ,yani memeyi biraksada okadar önemli degil, sen bence geceleri ona daha doyurucu kasik mamasi verip yatirsan belki sabaha kadar seni rahatsiz etmiyecek, belkide sadece 1 kere kalkacak, veya geceleyin onun acikacagini dusundugun bir saatte bebisini uyandirmadan hazirladi´gin mamaylla biberonu ver eminim farketmeyecektir ve sabaha kadar tok yatar, biz öyle yapiyoz.

kızlar kaanda 3,4 kez hemen hemen uyanıyor.emiyor ve tekrar uykuya dalıyor.gece emmelerini ortadan kaldırısam daha uzun ve kesintisiz uyur die düşünüyorum ama nasıl geceleri emzirmeden durucak bilemiyorum.varsa bu konuda bilginiz bana yardımcı olun kızlar.insanı gerçekten sersemletiyor.biberonla su vereyim desem biberon almıyor kesinlikle :KK43:

canim aslinda zaten bebisin 6 ay oldu sanirim ,yani memeyi biraksada okadar önemli degil, sen bence geceleri ona daha doyurucu kasik mamasi verip yatirsan belki sabaha kadar seni rahatsiz etmiyecek, belkide sadece 1 kere kalkacak, veya geceleyin onun acikacagini dusundugun bir saatte bebisini uyandirmadan hazirladi´gin mamaylla biberonu ver eminim farketmeyecektir ve sabaha kadar tok yatar, biz öyle yapiyoz.

:1hug:saol selincima.s. kaan 5 ay 10günlük oldu bugün aslında bende ole düşündüm ama 1 ay sonra çalışmaya başlıcam ve ister istemez emme işini azaltacak zaten birde anne sütü kaana çok yardığı için kıyamıorum:eek: ha bide gece emzirmezsem mahvolurum ben herralde biraz geç uyansa bile süt yatağa geçcek kadar akıo:nazar:ped olmasına rağmen zaten işe gittiğimde okadar saat o sütle naapcam bilmiom:uhm:

yaa bizde gecede en az 3 4 kez emmek için uyanıyoruz emiyor sonra tekrar uykuya dalıyor gündüz bile bukadar istekli emmiyor gece uykusunda uzerime saldirıyor resmen nasıl azaltıcağım bu gece emmelerini bide kaşık maması demişsiniz hangisinden ne kadar mama yedirmeliyim uzun süre tok kalması için acaba

valla bana uyku demeyin de ne derseniz diyin...benim oğlan sabahları 6 da kalkar..ama kımıldanması 5 te başlar..hatta bazen gece 3 sularında 10 dakikalık filan bir ağlama tutturur...6 da yer yemek sonra 7 ye kadar yatakta zor tutarsın kımıl kımıl mübarek..ondan sonra da zaten gün başlar...sonra beyefendi 10.30 gibi uyumak ister ama senin uykun kaçmış olur...böyle bir çark işte...

tıpkısının aynısı yeni bir şey yazmama gerek yok.aylin yazmışsın bile benim yerimede hayatım.uyku nedir bilmem ben.üstelik geceleride geç uyuyorum.bu kadarmı dakikası dakiasına uyar iki bebek.seni çok iyi anlıyorum canım.umarım düzelirler bir an önce.

:1hug:saol selincima.s. kaan 5 ay 10günlük oldu bugün aslında bende ole düşündüm ama 1 ay sonra çalışmaya başlıcam ve ister istemez emme işini azaltacak zaten birde anne sütü kaana çok yardığı için kıyamıorum:eek: ha bide gece emzirmezsem mahvolurum ben herralde biraz geç uyansa bile süt yatağa geçcek kadar akıo:nazar:ped olmasına rağmen zaten işe gittiğimde okadar saat o sütle naapcam bilmiom:uhm:

canım elektrikli olan mini pompalardan (medela tavsiye ederim) edin işe başlayınca sağarsın sütlerini.bebişinde daha çok faydalanmış olur sütünden:)

canım elektrikli olan mini pompalardan (medela tavsiye ederim) edin işe başlayınca sağarsın sütlerini.bebişinde daha çok faydalanmış olur sütünden:)

canım bende elektrikli pompa varda iş yerine götürmek ayıp olmazmı yaw:sm_confused: evde sağıp bırakcam zatende sabh 8bucuktan 5buçuğa dolan süt için diorum benbuyrunnnnnnnnn

gece bir yada 2 sefer uyanıyor. sabah ezanla ayaktayız zaten. bu ara dişindenmi anlamadım çok mızmız. uyanıyor uyuyana kadar mırıldanıp duruyor huzursuz. galiba dişinden

slm kizlar ben ocak annesiyim sizlere bu konuda i bilgi vermek istiyorum.benim bi tanidigim cocuk doktoru kendisi bu konuda uzman bana ddediki,kesinlikle bebgini gece emzir cünki bebegin en cok vitaminini aldigi saet geceleridir.benimkide bi ara uyanmiyordu ama bunu duyduktan sonra ben kendim kaldirp emzirdim.zaten söylemisti kendisi uyanmazsa sen uyandir diye.arkadaslar sizinde haberiniz olsun istedimmma.s.a.s.a.s.:emir_bebek::emir_bebek:

sağol gülsü içim rahatladı çünkü bizimkide gece emmek istiyor gündüz pek işi olmuyor benimle

valla kim ne derse desin bende gece besliyorum bebeğimi.acıkır çocukcağaz sabaha kadar yaw.uyanmasa bile sütümü sağıyorum veya mama hazırlıyorum uykulu uykulu emiyor sonra tekrar uykuya devam.gündüz doğru dürüst yemiyor zaten bari gece yesin.benim fikrim bu.

valla benmkide gece o kadar çok emmek için kalkıyoki artık zombi gibi oldum herlde susuyo diyorum sıcaktan o beslensin ama ben gündüz zombi gibi oluyorum valla hele şu aralar 1saate bi kalkıyo bide sinkiler gece ağlarayaakmı kalkıyo emmek için

akvaryumcum allah bize sabır versin ne diyim...düzelicek sonsuza kadar böyle olmayacak diye teselli ediyorum kendimi..bu arada gece derken hangi saati kastediyorsunuz arkadaşlar...ben 23.30-24.00 gibi veriyorum biberon..uykuda oluyor çünkü...sonra bir daha sabah 06.30 sularında...bizim doktorumuzda yavaş yavaş normal insan düzenine geçmesi lazım dedi bize...büyüme hormonları gece çalışıyor evet ama onun besinle ilgisi yok...uykuyla ilgisi var..gece iyi uyuyan çocuklar gündüz öğrendiklerini hafızaya kayıt ediyorlar...ne bilim işte her doktor birşey söylüyor...ben normalde gündüz 3-4 saatte 1 besliyorum...gecede en son 12 de...

ege geceleri bir yada iki kere emmek için uyanıyor emiyor ve geri uyuyor tabi bazı zamanlar bu düzen değişiyor ama genelde böyleyiz

X