bebekleriniz gece ağlayarak uyanıyor mu arkadaşlar

Benim kızım 5,5 aylık şimdi,5 aylıkkenden beri tam ağlama değil de mızırdanıyordu,ama gözler kapalı,Dr.umuz artık yalnız kalmak istemiyor,yanında sizi istiyor demişti.Gerçekten de benim kıpırdanmama bile susuyor,yanına gittiğim anda susuyor,ama o anda uzun süre ona dokunmazsam yine başlıyor mızırdanmaya.

benimki valla öle bi ağlıuyoki bina ayağa kalkıyo nerdeyse gecede 4 5 kere kalkıyo artık dişetnmi neden anlamadım

utkuda 3 saatte bir uyanıyor.sütün tok tutmadığı için uyandığını düşünüyorum
gece maması kullanan varmı acaba, faydası oluyormu arkadaşlar?

benim kuzu da gece acıkınca gözlerini açmadan mızıldanıyor. emziriyorum uyuyor. ama bazen ağlayarak uyandığı oluyor o zaman da korktuğunu düşünüyorum.

biz gece maması kullandık ama faydasını görmedik uyutma konusunda
zaten gece mamasıyla uyuyacaksa kalsın

cnm benimki gece bir defa uyaniyor tam aglamiyor emziriyorum ben yalanci memede kullanmiyor devamli emmek istiyor

zeynep acıktığı zaman mızırdanır kalkarım terlediyse ki genelde terliyor üstünü değiştirir altını alır suyunu içirir emzirip uyuturum sonra da yatmadan önce tok tutan şeyler ver bakalım biraz da öyle dene

walla benimki öyle bi ağlıyoki sanki bi yerini koparmışsı ......mama suyumuz termosta hazı olmasına rapmen sanıyeler içinde ağzına girmez se yandık

bizikide arada bir kopuyor remen bu gece yatırdık aç uyudu kaldı aradan 2 saat geçmedi bile sanki işgence görüyor nasıl fırladığımı şaşırdım yerimden korktum bişeymi oldu diye mama yiyince sustu kaldı

valla bizim cadıda son 2 haftadır bir ağlıyarak uyanıyorki sormayın kızlar sanki etinden et koparmışım gibi aniden ağlıyor cıyak cıyak kafamçokkarıştıbirde insan hiç uyku sersemi olmazmı arkadaşlaqr bir giriyorum yanına gözleri faltaşı gibi açıklaelaelaelaelaedelikafaduldenkafamçokkarıştı ağlıyor o anda hemen alıp meme verip yatırırsam hemen tekrar uykuya geçiyor ama yanında eşimle dahi fısıltılı konuşsam uykusu dağılıyor -tatlicadiarzu-bende hemen hiç konuşmadan sessizce emzirip geri yatırıyorum odada laminanta çıplak aykla bastığımızda çıkan sesten bile uyanıyor delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldençocuğun kulakları radar mubarekkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

X