• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekleriniz dyor mu?

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
43
Kocaeli
oglum yürümeye başladıgından beri sürekli düşüyor o kadar dikkat etmeme ragmen ve hep kafasını vuruyor öyle morlaım bozuluyorki tamam düşe kalka büyür deniliyo ama yeni yürüme cagındaki cocuklarınız düşüyormu? yoksa birtek benim oglummu bu kadar sık düşüyor? düşmese gidiyo masaya çarpıyo kafasını sürekli o kafa mor sag taraf iyileşmeye başlarken sol taraf vuruyo.. en son bugün gözümün önünde düştü yetişemedim ve fena halde kafasını sehbaya vurdu kafası mosmor oldu cok tedirgin ve huzursuzum.bu arada oglum 15 aylık

canım arkadaşım sakın kendini bu kadar üzme çünkü bebekler 18 ve 19 ayına kadar sürekli düşerler benim kızım da şu anda 18 aylık ve hala düşüyo denge kuramıyolar daha bende doktora götürdüm bu sebepten dolayı rahat ol sen çünkü doktorun demesine göre normal birde geç mi yürüdü ben onu merak ettim çünkü benim kızım geç başladı yürümeye,ama sen genede onu bırakma hep yanında ol çok düşerler bu sefer korkar yürümeyi de tam olarak geciktirebiliyolarmış...allah analı babalı büyütsün evladını ve tüm bebekleri:emir_bebek:

canım benımkıde 13 aylık aynen dedıgın gıbı alnı mos mor beyaz tenlı hemen morarıyor

arkadaşlar benim de bebişim hep düşyor:emir_bebek:,çok haraketli:nazar:,üç gün önce iyne düştü:emir_bebek:,gözün altı morarmış azcik:çok üzgünüm:,eşim haraket etmesin diye mamasandalyesine ottuturyor devamlı:kızgın:,ben serbes bırakyorum:enbuyukkk:,bebek hep köpek gibi bağlı içim sinmiyor:kızgın:,o da bak gözün morarmış:dilcikar:,bebek elbette düşecek:emir_bebek:,ne apim,iki çocuk oynarken oluyor böyle şeyler,dikat ediyoruz ama çok ta sıkmamak lazım,büycek yavaş yavaş:dance:

benim oğlum 10 aylık yürüdü şuan 14 aylık fakat yürümeyi bırakın koşuyor koştuğu içinde hep düşüyor dün düştü alnını vurdu şuan mosmor alnı kan akmıştı

canım bilmiyorum ama benim kızımda hep düşüyor şimdilerde yeni girdi ysşıns 10 aylıkken çok düzgün yürümeye başalmıştı sonr duraksadı 11 ayında yine başladı ama şimdidlerde koşuyor hoooop yerede düşüyor kafa el kol hep yüzülüyor morarıyor çok fena çarptığıda luyor bazen ben de çok korkuyorum o zamanlar....

ah işte kafayı vurmuyolarmı bende deli oluyorum vereliniortak benim doktorun söylediğini söyliyim sokakta yapamazsın ama evde sakın ayakkabı giydirme farkı görüceksin bir süre sonra.

ilginç bir konu paylaşacağım uzman bir arkadaşım var o bahsetti konudan konu şöyle:çocukları ayağımıza oturtup ayağımızda hoplatırız bu hareket çocuklar için iyiymiş.çocuklarda ilerde yükseklik korkusunu yenermiş.ayrıca çocuk psikolojisi içinde çocuğu ayağımıza oturtup hoplatmak iyiymiş.bana ilk başta ilginç gelmişti ama gerçekten doğru.benim heniz çocuğum yok cnm ama iki tane yeğenim var bu hareketi çok seviyorlar beni gördüklerinde hemen ayağıma otururlar ayağında hoplat derler yeğenlerim bu harekete kendi deyimleriyle 'ayağa binme ve hoplama 'diyorlar gerçekten bu hereketi yaptırınca ayağım ağrıyor ama yeğenlerimi kıramıyorum.bu hareketi cnm yani ayağa bindirip ayağında hoplattınızmı? çocukları yani ben bu hareketi yaptırıyorum.. birgün inş kendi çocuğumu hoplatırım inş

:emir_bebek::emir_bebek:ah canım ahh..seni çok iyi anlıyorum..benim oğlanda öyle büyüdü çünki..bak sana bir kaç örnek vereyim..4 aylıkken çekyattan düştü...7 aylıkken beşikten düştü..yaşındayden yataktan düştü..2 yaşındayken çekyatta zıplarken sol kolunun üstüne düştü..kolu kırıldı...alçıya alındı...yolda düştü...evin içinde düştü ..yani bunlar bazıları ..anlıcan düştü de düştü...oturduğu yerde bile düştü..öyle hiperaktif bir çocuk yani..eee benimde sinirler alt üst oldu tabi..şimdi psikolojik tedavi görüyorum ...nasıl anlatabildimmi...?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

merhaba kızlar,

OFFF ya benim bebeğimde 10,5 aylıkken yürüdü ama hala düşüyor niye böyle bilmiyorum.. çok üzülüyorum sürekli düşüyo.. keşke geç yürüseydi de tam yürüseydi diyorum :((( 3 gün sonra yaşına girecek inşallah düzelir düşmeden koşar benim meleğimde...

arkadaşlar keşke benim bebişimde yürüyecek yaşa gelse olur böyle şeyler çocuk dediğin düşe kalka yürüyecek benim de 5 tane yeğenim onlarda öyle hep düşerlerdi.şimdi bi görün afacan gibi koşuyorlar..

Back