Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba..oğlum bugün 3. ayını doldurdu son 1 aydır 3 saatte1 120 cc aptamil 1 veriyorum son 10 güne kadar 3 saati bekleyemez ağlardı 2.5 saate fln verirdim çok güzel bana zorluk çıkarmadan bitiriyordu fakat son 10 gündür içmek istemiyor zorla içiriyorum oyunlarla derdini anlayamadım belli bi yere geldikten sona diliyle ittiriyor napsam bilemedim
bizde 3.ayımızı yarın dolduruyoruz.benim oqlumda mamayla besleniyor.ilk günler atamil yedi ama bir kutuu zor bitirdi sevmedi smaya geçtik.
güzel yiyordu fakat son bir haftadır yeme istemiyor.
açlıktan yediqinide kusuyo tamamen.humana denedik oda olmadı.
sonunda mecburen pirinç unlu mamalara başladık .
aptamilin tahıllısı irmiklisi falan 4. ay için olanlarını yediriyorum.
myve püresi veriyorum arada yoqurt veriyorum.
erken biliyorum ama formul mama yedremiyorum artık.pirinç unu yaparsam içine koyuyorum biraz.gün içinde benide emiyo.
ama sütüm 30 cc dahi çıkmıyor.bu arada oqlum maşallah çok iştahlı bir bebek.
150cc mamayla ancak doyuyor fakat dediğim gibi bi haftadır yemiyo formül mamalardan.
ben sadece elma suyunu 5 6 çay kaşığı verdim bi kaç kere sevdi ama yoğurdu fln yutamaz die düşündüğüm için vermedim kendinizmi mayalıyorsun formül sütten? birde şunu soracağım ek gıdaları verince formül süt veriyorusunu?
kendim mayalıyorum fakat formul mamayla tutturamadım yoqurdu.bende sütle mayaladım o yüzden bi sorun olmadı rahat yedi.
ilk zamanlar pek sevmedi meyve püresiyle kaıştırıp verdimsevdi o zmn.ek besinin yanında formül mama veriyorum ama kusuyo dediğim gibi.
merhaba..oğlum bugün 3. ayını doldurdu son 1 aydır 3 saatte1 120 cc aptamil 1 veriyorum son 10 güne kadar 3 saati bekleyemez ağlardı 2.5 saate fln verirdim çok güzel bana zorluk çıkarmadan bitiriyordu fakat son 10 gündür içmek istemiyor zorla içiriyorum oyunlarla derdini anlayamadım belli bi yere geldikten sona diliyle ittiriyor napsam bilemedim
aynı dönemde aynı sıkıntıyı yaşadım cnm. telaşlanma farklı bir mama dene,mama sıcaklığını değiştir,biberonun hijyeninden emin ol.biz atlattık çok şükür o dönemi,sizde atlatırsınız inşlh cnm.