How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerını buyuten anneler park yatakmı, kayrolamı daha iyi

kayrolamı daha iyi kullanışlı park yatakmı

• Ankete Katılan
    22
evimde karyola kullanıyorum ,annemde park yatak ,karyolada mışıl mışıl uyuyan çocuk annemde gecede 2-3 kez uyanıyo ,ayağını filan sürtüyo muşamba ses çıkarıyo o sese uyanıyo ,gerçi park yatak içinde uyku setleri var ama ben karyolamdan memnunum ..

cnm ben yatak odama karyola,oturma odama park yatak aldım.ikisindende memnunum.ikiside kullanışlı.park yatağı sonradan aldım.hep gözümün önünde olsun istedim bebeğim.prematüre doğdu çünkü.daha sonra bebeğine oda yapmayı düşünüyosan park yatak al derim..
ben yaza oda yapıcam inşallah oğluma.o zaman karyolasına uygun mobilyalar alıcam.park yatakta pratik biliyosun uzun seyahatlerde kullanışlı olur..

sagolun kızlar cevaplarınız için bılmıyorum naparım hangısını alırım cok kararsızım

canım ben evimiz küçük olduğu için park yatak aldım ve çok memnunum gündüzleri yerine koyuyorum yatagı geceleri yatağımın yanına yaklaştırıyorum ve bebeğime bakmam daha kolay oluyor..

canım park yatak cok kullanıslı tatile giderken bile portatif olduğu için katla götür yanında çocuklar yerini arıyor çünkü..karar senin tabi.

chicconun park yataklarını öneririm nuşamba gibi hışır hışır değil kurması kolay tavsiye ederim canım

Back