Doğuma Hazırlık bebeklerine isim arayanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

evhali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
2
0
Bebeklerine isim arayan annelerne koyacağımıza karar veremiyoruz bi türlü ... Fikri olan varsa teşekkür ederim şimdiden

Fikir var da karar yok offf

Kızımız olacak inşallah ama baba ile ortak bir karar alamadık

Benim istediklerim

Deva
Nevra
Nehir

Eşimin istediği Elif,Ortak olarak tek noktamız da " Öykü "

Sizce hangisi peki??
Bana da yardım edin

Bizde daha k à rar weremedm esim x qcele etme dur diyor :)

Bizimde oğlumuz olacak inşallah isim konusunda kayınpederimin adını koyucaz mustafa yanına ikinci isim arıyorum bende egemen ya da berk düşünüyoruz simdilik ama çok kararsizim

Canım bulduğun isimler güzel öykü ve nehir en çok hoşuma gitti kızım olsaydı bende adını derin koyacaktım onuda düşünebilirsin

Ayy herkeste ayni dert benimde oglum olacak ama karar veremiyoruz bi kac isim var ama aklimizda duhan enbiya nebi uhud gibi hepsininde anlami guzel..

Ayy herkeste ayni dert benimde oglum olacak ama karar veremiyoruz bi kac isim var ama aklimizda duhan enbiya nebi uhud gibi hepsininde anlami guzel..

Aynen canım karar veremiyoruz bizde birde ismi harflerin anlamlarına göre seçmeye çalışıyoruz

Aslinda isim koyarken okadar cok dikkat etmek gereken seyler varki sasirdik ne koyacagimizi valla erkek bebek ismi koymak daha zor bence kizimda hemen karar vermistik ;( ayşe şura kizimin adida :)

Evet erkek daha çok zorluyor şura cokgüzel bir isim inşallah doğuma kadar buluruz isim :) rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah hepimize bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…