• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerin yaptıkları yaramazlıkları anlatalım:)

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
43
Kocaeli
demin konumu okuyodumda oglumun yaptıgı yaramazlıkları anlatmışım daha detaylı yazayım dedim çünkü aksilikler arttı.. oglum şimdiye kadar 1kez vitrin camımı kırdı 2 kez turşu bidonunu döktü mutfak tüllerimin bütün iplerini çektirdi televizyonu dügmesinden kapatmayı ögrendi..ve bugün son olarak yakaladıgımda çöpü karıştırmış içine çay dökmüştüm eli yüzü hep çay ellerine bakıyordu:) ayrıca wc nin kapısını acık görmesin dalıyo içeri ve çekmece açma merakı cok fazla..birde artık ben kızınca anlıyo gecen çöp poşetini çektiriyodu tugra ne yapıyosun sen diye kızdım güldü kaçtı:) sizinkiler neler yaptı?

canım okuyunca şok oldum bizimkide çok fena kanepeye, televizyon sehpasına falan tırmanıyor son iki gündürde düz duvara tırmanmaya çalışıyor daha çekmecelere geçiş yapmadık sırada o var demekki düşe kalka büyüyorlar valla allah yrdımcımız olsun büyük kazalar olmasında

benim oğlumda ortada yenecek şeyler görmeye dursun. hemen saldırıyorcokacimcoook. geçen gün mamasını yedirirken mutfağa peçete almaya gittim. geri döndüğünde ne göreyim. eli ,yüzü, heryer mamaya bulanmış.bir de halının üzerine sürmüş bi güzel ellerini.birde nasıl gülüyor kerata yaa...:ecrin_bebek:nasıl ulaşmış hala anlamadım ama o haliyle bile çok tatlı görünüyordu...:emir_bebek: kızamadım bile....

benimkine yemek yedirmekte problem hele oyuna verdiyse agzı doluyken bi tükürmeye başlıyo heryer batıyo:) 2 kerede çorbaya ayagını soktu topugunu

ben evin içinde gezdirmiyorum ya salonun ortasına kocaman yorgan seriyorum onun üzerinde etrafa da koltuk ve minderlerden kale yapıyorum evin içinde dolaşırsa hep peşinde gezmek gerekmez mi ya allah korusun alıp bişeyleri ağzına falan atar tuvalet de çok tehlikeli sizdeki cesarete hayran kaldım doğrusu

Merhaba arkadaşlar benim kızım sizlerin ki kadar küçük değil çok şükür öyle fazlada yaramazlıkları da yok. Daha emekliyorken yaptığı bir yaramazlığı aklıma geldi odada yanlız bıraktım mutfaktan dönene kadar kız yok ortalıkta. Sesleniyorum sesleniyorum öyle bir korku yaşadım ki çok kısa süreli ama yetti yani. Kanepenin arkasına girmiş fiskos masasın altında oyun oynuyor.

ben evin içinde gezdirmiyorum ya salonun ortasına kocaman yorgan seriyorum onun üzerinde etrafa da koltuk ve minderlerden kale yapıyorum evin içinde dolaşırsa hep peşinde gezmek gerekmez mi ya allah korusun alıp bişeyleri ağzına falan atar tuvalet de çok tehlikeli sizdeki cesarete hayran kaldım doğrusu

canım merak etme çok değil yaklaşık 1-2 ay içinde o kalelerde tutamayacaksın bebişini. ondan sonraz izle sen yaramazlıklarını. benim oğlumda kablo delisi.televizyon, şarj aleti, bilgisayar ortalıkta prize takılı ne görse çıldırıyor,doğru kablolarını çekiyor. o dolap ve çekmece açma takıntısı bizimkinde de var,ve bigün eli arasında kalacak diye inanılmaz korkuyorum.bizin en son yaramazlığımızda cam saksı içinde çiçeğimiz vardı oturma odasında,içi renkli kumlarla dolu.ağır bişe olduğu için ben hiç düşürebileceğini tahmin etmedim.ama büyük bi gürültü sonrası odaya bi girdimki rengarek kumlar ortalığa saçılmış,bizimkide avcuyla iyice hertarafa dağıtıyor:roflol: napalım tehlikeyi öğrenene kadar peşlerinden hiç ayrılmamamız gerekecek artık.ama çok tatlılar,insan yaramazlığına bile kızamıyor dimi:asigim:

sız yaramaz gormemısınız bakın anlatayım da neler cekıom gorun.
banyoda yer sılme kovası var acıksa baranında sesı yoksa bılınkı elını ıcıne sokmus hazıne arıyodur. eger salonda sessız sessız duruyosa ve arkası donukse bıze bırının telefonunu gızlıce alıp bacagının arasında saklıyıp oynuyodur onunla. mutfaktaysa bırıncı cekmeceye basıp ucuncu cekmeceye uzanmaya calısıp aradakı bıleyleyıcıyı almaya uğrasıyodur. bebek arabasındaysa eger once ayakkabısını ardından mutlaka coraplarını atıyordur ve arkasından bakıyo attıklarının. kendı odasındaysa eger yataktan besıge atlıyıp takla atıp sonra aglıyodur. antıraede yok olmussa anıden bılgısayar mamasına tırmanmakla mesguldur. ve daha neler neler sanıye gozunu ayırmaya gelmıyo bunlar resmen pırına gıbıler benı bıle solladı ona yetısemıyorummmmmmmm

benim oğlumda konsolu açıp 3 tane fincanı yere almıştı( konsol sürgülü açmasını engelmek için arasına gazete sıkıştırdım) ütüleyip sandalyeye astığım çamaşırları aşağı çekmeyi çok seviyo mutfağa girince çöp kutusuna ellemeye çalışıyo daha çekmeceleri keşfetmedi kablolar ayrı bir ilgi alanına giriyo tutup ağzıan sokmaya çalışıyo laptopa deliriyo klavyeye vurmaktan büyük zevk alıyo son olarakta 2 gün önce halının üstüne kusmuştu leğen getirdim temizlemek için leğeni yere indirdi halı sırılsıklam oldu
bide kızılmaya hiç gelemiyo hemen ya dudak büküyo yada ağlıyo

benim kızımda daha emekleme tırmanma falan yok. ama minibüste, vapurda falan yanımda oturan kişiden ilgi bekliyor. eğer yandaki tınlamassa saldırıyor resmen. biyerlerini çekiştirmezse hırslanıyor.
bugün minibüste bi amcanın bıyıklarına daldı bir anda atılverdi kucağımdayken nasıl çektiyse artık bıyıktan birkaç tel koparmış :)

:emir_bebek:slm arkadaşlar
benim kızımda bikeresine ben mutfakda iken odaya girmiş sandalyenin altında buldum
mutfakta masanın altında buldum
çekmeceleri boşaltmış
daha neler neler
ha bide dolmuşta giderken yanımıza bi bayan oturdu elindede kek var
ve benim kızda onu alıyor sanki kendi malı:ecrin_bebek::emir_bebek:cokacimcoook

benım kızımda yurutecle dolaıyor evde mutfaktayken her seferınde masanın ortusunu cekıstırıyordu bende uzerınde ne varsa aldım sadece pecete bıraktım dun 1 dk salona gıttım geldıgımde kızım pecete yıyordu nasıl becermıs okadar zamanda anlamadım bırde asıl dırenıyor vermemek ıcın

benim tosun ertık çekmece delisi oldu ve bugün parmaklarını sıkıştırdı:( cok agladı ama uslanmadı hala

benimki gazete yemiş geçenlerde ve kupon biriktiriyordum aksi gibi kupona denk gelmiş , saçımı çekip kaçıyor bir de bu aralar , bi de televizyona gidiyor şap şap vuruyor hep el izi oluyor

oğlumda televizyonun altındaki bölmeyi kurcalıyor örtüsünü çekiyor üstünde vazolar var onları geri ittirdim o küçücük kafasını sokup bitanesini devirmiş,fişlerle oynamasına bayılıyor nerde bi kablo görse yan yan sürüne sürüne gidiyor en son salonumda küçük sandık var onun çiçeklerini yolmaya çalışırken yakalıyorum hayır deyince yüzüme bakıp gülüyor kimi zaman o da bana kafa tutuyor artık odada yalnız bırakamaz oldum.

benim oglum pc meraklısı ne zaman boş bulsa dogru pc ye boyuda kısa uzanmıyor parmaklarınla dokunuyor bende ona işaret parmagımı gösterip kızıyorum bana nasıl geri bagırıp üstüme yürüyor görmelisiniz:) şımarmasın diye gülmeyim diyorum ama cok komik oluyo:)

Benim kızımda henüz öyle evi dolaşacak kadar emeklemiyor fakat ben yürütece koyuyorum yürütecle tüm evi dolaşıyor arkamdan geliyor tabi gelirkende ne yapmıyor boş durmuyor onun uzanabilipte yere atılmaması nede kadar nesne varsa hepsini büyük bir itina ile atıyor cadı birde ben atma dedikce bu daha çok hoşuna gidiyor basıyor kahkayı anında atıyor yere gene he birde son iki gündürde konsolun kapağına takmıs durumda açma eylemleri son hızla devam ediyor. bunun yanısıra ah balkonun kapısını bi açık bıraksam diye bekliyor direk dışarı dalmak için:))

benim oğlum bebeklikten çıktı artık iki buçuk yaşında ama söz konusu olunca dayanamadım geçenlerde beni hüngür hüngür ağlatan yaramazlığını yazayım dedim sabah eşimi gönderdikten sonra kanepeleri siliyim yatıyım dedim kalkana kadar kurur diye düşündüm sildim ama ne silmek kendimi parçaladım bide böbürlendim ne sildim be diye neyse biraz yattım aradan biraz zaman geçti uyandım benim canavar dolaptan çikolatayı almış dahada yeni açmıştım tam doluydu biraz yemiş kalanını kanepeye televizyona yeni yıkadığım halılara duvarlara öyle bi sürmüşkii ufff oyuncak arabalarınıda boyamış çikolatayla kalan ınıda kendine kırem yapmış bi gözü açılmıyordu allahım ne şoktu bir kutu çikolanın bu kadar bereketli olduğunu hiç düşünmemiştim annemi ve eşimi arayıp telefefonda ne ağladım amaaa

benim oğlum bebeklikten çıktı artık iki buçuk yaşında ama söz konusu olunca dayanamadım geçenlerde beni hüngür hüngür ağlatan yaramazlığını yazayım dedim sabah eşimi gönderdikten sonra kanepeleri siliyim yatıyım dedim kalkana kadar kurur diye düşündüm sildim ama ne silmek kendimi parçaladım bide böbürlendim ne sildim be diye neyse biraz yattım aradan biraz zaman geçti uyandım benim canavar dolaptan çikolatayı almış dahada yeni açmıştım tam doluydu biraz yemiş kalanını kanepeye televizyona yeni yıkadığım halılara duvarlara öyle bi sürmüşkii ufff oyuncak arabalarınıda boyamış çikolatayla kalan ınıda kendine kırem yapmış bi gözü açılmıyordu allahım ne şoktu bir kutu çikolanın bu kadar bereketli olduğunu hiç düşünmemiştim annemi ve eşimi arayıp telefefonda ne ağladım amaaa

Seni heralde en iyi ben anlarım.Benim oğlan şimdi 8 yaşına girdi ama senin yazını okuyunca aklıma onun yaptığı bir yaramazlık geldi.Benimkide koltuğa margarini sürmüştü.Heralde 3 yaşında filandı.Neyse zarzor halı yıkama makinamla temizlemiştim ki,ertesi gün aynı yere cifi dökmüştü.Hatta bunun üzerine dayanamamış gülmüştüm.Margarini ancak bu kadar cif temizler diye.kaydirigubbakcemile3 Birde çukulata ile ilgili bir anımız daha var;Çukulatayı salıncağına kollarına boydan boya sıvamıştı.Hatta o halinin resmini çekmiştim.Şimdi kendi haline gülüyor.:roflol: kızım daha ayaklanmadı,bakalım onda neler göreceğiz.:dance:

Seni heralde en iyi ben anlarım.Benim oğlan şimdi 8 yaşına girdi ama senin yazını okuyunca aklıma onun yaptığı bir yaramazlık geldi.Benimkide koltuğa margarini sürmüştü.Heralde 3 yaşında filandı.Neyse zarzor halı yıkama makinamla temizlemiştim ki,ertesi gün aynı yere cifi dökmüştü.Hatta bunun üzerine dayanamamış gülmüştüm.Margarini ancak bu kadar cif temizler diye.kaydirigubbakcemile3 Birde çukulata ile ilgili bir anımız daha var;Çukulatayı salıncağına kollarına boydan boya sıvamıştı.Hatta o halinin resmini çekmiştim.Şimdi kendi haline gülüyor.:roflol: kızım daha ayaklanmadı,bakalım onda neler göreceğiz.:dance:

canım valla gülelim ağlayalımmı şaşırdık bu bebişlerin haline daha ne yaramazlıklar varda anlatmayla bitmez ama seninkide titiz çalışmış yani önce yağla sonra cifle çok güldüm kız allah acılarını göstermesin.onlarsız bi hayat düşünemiyorum.benimki bir keresinde uyuduğu yerden kalkmış emekleyerek çekmeceden babasının saç için kullandığı serumu almış önteki tek dişiyle kırmış atmıştı bu olaydan sonra tüm çekmeceleri boşalttım ama komşu ne dalga geçmişti kız oğlunun sakalı bıyığına bide poposuna dikkat et heran kıl çıkabilir diye yaramaz şeyler bizide şekilden şekile sokuyorlar:emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back