• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklerin uykusu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

majezik16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
109
4
118
49
arkadaşlar 2.5 aylık bebeğim var.gündüzleri çok sık aralıklarla uyuyup uyanıyor.yani emerken uyuyakalıyor,gazını çıkarıp yatağına yatırıyorum en fazla 20-30 dk uyuyup uyanıyor.bazan 10 dakika bile oluyor.acaba karnı tam doymuyor mu?normalde uykusu nasıl olmalı.anne sütüyle besliyorum.ama sürekli emmek istiyor.elini ağzına falan götürüp emmeye çalışıyor.ne yapacağımı şaşırdım.

normal cnm sıcaklardan uyumuyodur belkide benım kızım 4 aylık hala oyle uykusu tek farkı artık okadar emmek istemiyo ama yınede uyanıyo acıktıgından dııldır ya gazı vardır yada sıcaklar uyumutmuyodur hem bazı bebekler gunduz uykularını sevmiyolar ama uyumaları gerekıyo tabi o baska

canım benim bebeğimde 2.5 aylık.
biberonla beslerken uykuya dalıyo yatağına koyduğum gibi uyanıyor.
sıcaklardan rahatsız oluyor olabilir.
evin sıcaklığına göre giyimini ayarlayabiirsin.
sütün bebeğine yeticek kadar geliyor mu?
aylık kilo alımı iyi mi?
elini emmesi her zaman aç olduğu göstermez canım.
benim oğlum yumruk yapıp yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyor ve karnı da tıka basa doluyken.
net'te araştırmıştım normal canım bu.
acaba sütün mü doyurmuyor.
hep derler ya sütün kalitesi çok önemli..
ben sütümün bebeğime kilo aldırmadığını ve doyurmadığı düşünerek doktorumuzla görüştüm.
ve kilo alımının gerçekten az olduğunu,mama takviyeside yapmamız gerektiğini söyledi.
sütümü elektrikli pompayla sağıp veriyorum ve günde 2 kere mama takviyesi yapıyorum.

arkadaşlar 2.5 aylık bebeğim var.gündüzleri çok sık aralıklarla uyuyup uyanıyor.yani emerken uyuyakalıyor,gazını çıkarıp yatağına yatırıyorum en fazla 20-30 dk uyuyup uyanıyor.bazan 10 dakika bile oluyor.acaba karnı tam doymuyor mu?normalde uykusu nasıl olmalı.anne sütüyle besliyorum.ama sürekli emmek istiyor.elini ağzına falan götürüp emmeye çalışıyor.ne yapacağımı şaşırdım.

Cnm benimkinin gündü hiç uyumadığı oluyo, napsam bilmem:uhm:

Back