• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerin odasını ayırma zamanı

Nuwanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
24
0
86
Antalya
merhabalar ben bebeğimi 5. aydan itibaren hep odasında yatırdım çünkü çevremden ve okuduklarımdan dolayı ileride bebeğin aklı ermeye başladığında çok zorluk çektiklerini duydum... bu zor ve sabır isteyen bir karar.
tavsiye ederim.
:emir_bebek:

bizim kızımız şimdilik bizle aynı odada yatıyor ama hiç yanımda yatırmadım hep kendi yatağında yatıyor bazen sabahları ama bir kaç ay daha odasına geçirmeyi düşünmüyorum gece bazen ağlayarak uyanıyor çünkü

bizim kızımız şimdilik bizle aynı odada yatıyor ama hiç yanımda yatırmadım hep kendi yatağında yatıyor bazen sabahları ama bir kaç ay daha odasına geçirmeyi düşünmüyorum gece bazen ağlayarak uyanıyor çünkü

benim oğluşum gece 3-4 kere mutlaka kalkıyor ama odası ayrı sana tavsiyem bazı şeylere aklı ermeden ayırman ayrı yatmanda güzel çünkü anne kokusuna bir alıştımı yanında yatmayı hep isteyecektir.

benim bebeğimde 11 aylık bizim odada yatağında yatırıyorum 3 yasına kadarda bizim yanımızda yatmalı güvenliği acısından.ben öle düşünüyorum.

benim oğlum 4 yaşında hala benimle yatıyor ne yaptıysamda ayıramadım daha bebekken ablalarıyla yatsın diye baya mücadele ettim ama nafile ayıramadım şimdiden sonra işim daha da güçleşti ne yapıcam bilemiyorum

benim oğlum 4 yaşında hala benimle yatıyor ne yaptıysamda ayıramadım daha bebekken ablalarıyla yatsın diye baya mücadele ettim ama nafile ayıramadım şimdiden sonra işim daha da güçleşti ne yapıcam bilemiyorum

sizde benim gibi .ok geç kalmışsınız...:(aynı sorun bende de var.

Back
X