Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar ben bebeğimi 5. aydan itibaren hep odasında yatırdım çünkü çevremden ve okuduklarımdan dolayı ileride bebeğin aklı ermeye başladığında çok zorluk çektiklerini duydum... bu zor ve sabır isteyen bir karar. tavsiye ederim.
bizim kızımız şimdilik bizle aynı odada yatıyor ama hiç yanımda yatırmadım hep kendi yatağında yatıyor bazen sabahları ama bir kaç ay daha odasına geçirmeyi düşünmüyorum gece bazen ağlayarak uyanıyor çünkü
bizim kızımız şimdilik bizle aynı odada yatıyor ama hiç yanımda yatırmadım hep kendi yatağında yatıyor bazen sabahları ama bir kaç ay daha odasına geçirmeyi düşünmüyorum gece bazen ağlayarak uyanıyor çünkü
benim oğluşum gece 3-4 kere mutlaka kalkıyor ama odası ayrı sana tavsiyem bazı şeylere aklı ermeden ayırman ayrı yatmanda güzel çünkü anne kokusuna bir alıştımı yanında yatmayı hep isteyecektir.
benim oğlum 4 yaşında hala benimle yatıyor ne yaptıysamda ayıramadım daha bebekken ablalarıyla yatsın diye baya mücadele ettim ama nafile ayıramadım şimdiden sonra işim daha da güçleşti ne yapıcam bilemiyorum
benim oğlum 4 yaşında hala benimle yatıyor ne yaptıysamda ayıramadım daha bebekken ablalarıyla yatsın diye baya mücadele ettim ama nafile ayıramadım şimdiden sonra işim daha da güçleşti ne yapıcam bilemiyorum