Bebeklerin huzursuzluğu geçip gidiyor ;)

Suheylanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
6
2
1
35
Merhaba öncelikle herkese ;) 30 ekimde kucaktan inmeyen huysuz bebişler diye bi başlık açmışım hey gidi günler diyorum bebeği hep Ağlayan huysuz bir bebişi olan anneler sakın üzülmesinler hepsi geçip gidiyor o kucağımdan inmeyen bebek şimdi kucağa gelmiyo emekliyo yürüteçe biniyo oynuyo :)) buarada acizane bi tavslye vermek istiyorum zararı tartışılır ama yürüteç bizim bebişin kendi kendine vakit geçirmesine çok yardım etti bir de oyun Halısından da çok fayda gördük ;)) özellikle 6. Aydan sonra hersey düzene giriyor biraz sabır sadece ;)

Benim evladim 21 ay agladi sebebini ne biz ne doktorlar bulamadi hala susmus degil 19 aya kadar sirtimdan hic inmedi kangurusuz hic yemek yapamadim esimle 21 ay kahvalti edemedik hep sirayla yedik.son 2 aydir duruldu gibi ama hala cok aglak bu sefer de 2 yas sendromu geldi sebepsiz aglamalar geri geldi kendini yere atmalar sokakta yola yatmalar...ah ah...sabir kupu oldum

Aynen konuyu açan arkadaş şanslıymış. Huysuzluğu bazı bebekler gibi kısa süreliymiş bide bizimkiler gibi bebekler var benim oğlum 18aylık oldu hala aynı mızmız, sürekli benim yanımda durmak isteyen hatta kucakta durmak isteyen, yemek bile yaptırmayan, banyo wc ye göndermeyen, gece 10 kere sabaha kadar uyanan, bazen gece kalkıp oturan, gündüz az uyuyan daha vs. vs.

Kızlar hic inanmayacaksınız 8 aylik kizim var doguduğundan beri yiyor iciyor uyuyor kakasini cisini yapiyor gülüyor konusuyor buyuk insan gibi cok sukur bi kere bile cektirmedi disi cikti anlamadim bile Allaha sukur olsun herkesede boyle bebek nasip olsun surekli dua ediuorum

Kızlar hic inanmayacaksınız 8 aylik kizim var doguduğundan beri yiyor iciyor uyuyor kakasini cisini yapiyor gülüyor konusuyor buyuk insan gibi cok sukur bi kere bile cektirmedi disi cikti anlamadim bile Allaha sukur olsun herkesede boyle bebek nasip olsun surekli dua ediuorum

maşallah,, ama yine de doktoruna danıştınız bu konuyu değil mi? çünkü bebeğin hiç olumsuz tepki vermemesi durumunda da izlenmesi gereken bazı yöntemler olabiliyor. çünkü bebeğin ortamdaki hiçbir şeye tepki göstermemesi, herşeyi olduğu haliyle kabul etmesi anlamına gelebiliyor hiç ağlamaması, huysuzluk yapmaması vs... yanlış anlamayın tedirgin etmek istemem. ama bazı sebeplerden dolayı o tarz hikayeler dinledim. bazı açılardan önlem almak gerekebiliyor. sevgiler...

maşallah,, ama yine de doktoruna danıştınız bu konuyu değil mi? çünkü bebeğin hiç olumsuz tepki vermemesi durumunda da izlenmesi gereken bazı yöntemler olabiliyor. çünkü bebeğin ortamdaki hiçbir şeye tepki göstermemesi, herşeyi olduğu haliyle kabul etmesi anlamına gelebiliyor hiç ağlamaması, huysuzluk yapmaması vs... yanlış anlamayın tedirgin etmek istemem. ama bazı sebeplerden dolayı o tarz hikayeler dinledim. bazı açılardan önlem almak gerekebiliyor. sevgiler...
Tabiki danistim doktora ama tepkisiz degil 2 yasinda abisi var ona mesela acayip guluyor kikirdiyor eline oyuncagi aliyor mrrak ediyir hareketli baya herseyi agzina goturuyor aglama konusunda abiside oyleydi sebepsiz aglamazdi kizimda aglamak yerine huzursuz oldugunda ciglik atiyor ben hemen anliyorum hatta cigligin tonundan bile sevinc cigligimi yoksa rahatsizmi anliyorum tabiki cani cok yandiginda agliyor ama huy olarak surekli aglamaz ilk dogdugunda gaz sancisi oldugunda ııhhh diye uykusunda sizlaniyordu

26 günlük anneyim. Gaz sancısı olmasın diye beslenemiyorum artık. İnek sütü, peynir, et, bakliyat, mercimek, yumurta, soğan, sebze meyve hiçbir şey yiyemiyorum. Her şey gaz yapıyor bebeğime. Rezene, kimyon çayları, damla ile gaz sorunu çözüldü ama ben çok açım:( sabahları zeytin ekmek, tahin pekmez yiyorum gaz yapmıyor diye. 40 ı çıkınca gaz sancısı geçen var mı?

26 günlük anneyim. Gaz sancısı olmasın diye beslenemiyorum artık. İnek sütü, peynir, et, bakliyat, mercimek, yumurta, soğan, sebze meyve hiçbir şey yiyemiyorum. Her şey gaz yapıyor bebeğime. Rezene, kimyon çayları, damla ile gaz sorunu çözüldü ama ben çok açım:KK43: sabahları zeytin ekmek, tahin pekmez yiyorum gaz yapmıyor diye. 40 ı çıkınca gaz sancısı geçen var mı?
Yaa canimm ya öyle yapma o dediklerini yiyeceksin ki sütün olacak ya sütün gelmezse sen yememezlik yapma gaz olayi bebekle alakali her bebek ayni olmuyor gaz olmasin diye süt kaliteli olmazsa bebek doymaz ac kalir hem senin kendin icinde yemen lazim :KK43: helede et benim sadece et yemekle cogalmisti sütüm balik eti ve kirmizi et bol bol yemek lazim

Yaa canimm ya öyle yapma o dediklerini yiyeceksin ki sütün olacak ya sütün gelmezse sen yememezlik yapma gaz olayi bebekle alakali her bebek ayni olmuyor gaz olmasin diye süt kaliteli olmazsa bebek doymaz ac kalir hem senin kendin icinde yemen lazim :KK43: helede et benim sadece et yemekle cogalmisti sütüm balik eti ve kirmizi et bol bol yemek lazim
Ama çok sancılanıyor:( doktora inek süt ürünlerini kestim dedim o da destek verior. Ben ne yiyeyim artık kendimi kesip yiyeceğim:)

Ama çok sancılanıyor:KK43: doktora inek süt ürünlerini kestim dedim o da destek verior. Ben ne yiyeyim artık kendimi kesip yiyeceğim:)
Nasil zaten senin hamilelikten dolayi b12 dusuktur simdi ondan depolaman lazm sana güc verecek sut yapacak en dogal beslenmen gereken besinleri kesmişsin gaz icin baska yol denemen gerekiyor ben yasamadim ama bu sekilde olman bi kere sutun olmaz olsada kalitesiz yani sulu sivi gelir onlada doymaz bebek. Gaz icin masaj yontemleri var ayagini sicak tutarsin kundak yaprsin ben 5 aya kadar sardim sıkı sıkı 3 kat giydirdim eskiler bise biliyorda kundak yapiyor kucaginda dik bi sekilde tutarsin yada yüzüstü dizlerine yatirip sirtini tıpıklarsin ama boyle olmaz bi aile büyügünden yardim albilirsin

26 günlük anneyim. Gaz sancısı olmasın diye beslenemiyorum artık. İnek sütü, peynir, et, bakliyat, mercimek, yumurta, soğan, sebze meyve hiçbir şey yiyemiyorum. Her şey gaz yapıyor bebeğime. Rezene, kimyon çayları, damla ile gaz sorunu çözüldü ama ben çok açım:KK43: sabahları zeytin ekmek, tahin pekmez yiyorum gaz yapmıyor diye. 40 ı çıkınca gaz sancısı geçen var mı?

evet çok hafifler gazı hareketleri azaldıkça. ama bakın aç kalmanız doğru değil. bal, bakla dışında herşeyi yiyebilirsiniz. kendiniz de rezene için. ve memede uyutmayıp mutlaka gazı çıkana kadar sırtını sıvazlayın. siz hiçbir şey yemeseniz bile gazını çıkarmadan yatırırsanız bebek sıkıntı yaşar. bulgur pilavı sütü arttırıyor,, dereotu, semizotu vs bol bol tüketebilirsiniz. tıka basa yemek değil tabi ama kaliteli ve yüksek enerjili beslenmek durumundasınız. yoksa bebek gazdan mı yoksa yeterince beslenemediğinden mi ağlıyor onu dahi anlayamazsınız :((

Back
X