Çocuk Hastalıkları bebeklerin gerneşmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
E

EU1

Ziyaretçi
oğlum 34 günlük çok gerneşiyo sanki kakasını yapamıyomuş gibi ıkınıyo uykusunda tabi uykusuda dağılıyo huzursuz oluyo neden oluyodur sizce bide ne yapabilirim

canım muhtemelen gazı vardır.Ikındığı an ayaklarını karnına bastır ve bebişi sıcak tut.

evet canım gazı vardır mutlaka.karnına sıcak havlu koy ve ayaklarını sıcak tut düzelir inş

nasıl yani ıkınıyor mu gerneşiyor mu ikisi farklı şeyler deil mi

kasılıyo gibi oluyo ıhhh diye ses çıkarıyo

28 günlük bi oğlum var
aynı problem bizdede var
gerinme ıkınma ikisi karışık bizde
bide üstüne morarma var hoppala yaparak sakinleştirebiliyorum
3 ay boyunca süreceğini söylediler
allah dayanma gücü versin
her seferinde yüreğim ağzıma geliyor ama doktoru normal olduğunu söyledi
sanki kabızlık çekiyormuş gibi geriniyor ve ıkınıyor
oysaki su gibi kakası...
herkese kolay gelsin

geçmiş olsun.39 gunluk kızım var ve bizde ayne sorun vardı.doktor gazı var dedi ve NURSE HARVEY'S gaz giderici verdi.tamamen bitkisel .tavsiye ederim.biz çok rahatladık.

eğer ayaklarını karnını doğru çekipte ıkınıyosa gazı vardır ama ayaklarını ve kollarınıda gererek ıkınıyosa boyu uzadığı içinmiş annanem öyle demişti bana

arkadaşlar benim oglumda 2gündür çok kusuyor her emmesinde 2 3kere kusuyor neden aceba

arkadaşlar benim kızım 1 yaşında ama aynı sorunu bizde yaşadık görmeliydiniz kızımı öle bir ıkınma olmaz ama gazı olduğundan veya kabız olduğundan değildi.ıkınıyordu niye olduğunu bilmiyorum benim annemde boyu uzar çocuğun derdi bilmiyorum ne kadar doğru ama gerçekten kızımın boyu yaşıtlarına göre 44 5 santim uzun. 2 veya 3 ay sürer geçer merek etmeyin arkadaşlar.

aynı sorun bizdede var. benim kızımda 1.5 aylık oldu doktor bizede 3-4ay sürer dedi.çok ıkınıyo üstelik 3 gün arayla kakasını yapıyo son bir haftadır. iki tane ilaç kullanıyoruz ama pek bi faydasını göremedik keşke bebişleri rahatlatacak bişeyler yapabilsek

geçmiş olsun.39 gunluk kızım var ve bizde ayne sorun vardı.doktor gazı var dedi ve NURSE HARVEY'S gaz giderici verdi.tamamen bitkisel .tavsiye ederim.biz çok rahatladık.
aynı şurubu ben de kullanmaya başladım gerçekten çok işe yaradı diyebilirim,daha önceleri hep kucağımda durmak isterdi geceleri çok sık aralıklarla uyanırdı gece uykusu nedir bilmezdik ve aynı sıkınmalar kasılmalar bizdede olurdu ve kucağıma almadan sakinleşmezdi.ama şim bu şurub sayasinde geceleri en azından iki saat delikisz uyuyoruz aynı şekilde gündüzleride 1,5 2 saat uyuyo buda bana işlerimi yapmak için yetiyo, zaten eski hallari aklıma gelince şu anki durumumuz benim için bulunmaz bir nimet.

Gazın en alevli olduğu zaman 6.8. haftalardır. Ben bu dönemde çocuk doktorumun önerisi üzerine süt içmedim, kayısıyı hiçbir şekilde tüketmedim. Kendi ayaklarımı ve Çınar'ın ayaklarını sıcak tuttum. Dereotu yedim hem sütümü arttırmak hem de sütün gazını almak adına. Ayrıca oğlumun bacaklarını karnına doğru itip sonra tekrar uzattım. Ayak tabanına ve göbek çevresine elma yağı sürdüm. En önemlisi doktorumuzun önerdiği gaz ilacını kullandım. Bunları yaparak o dönemi birçok arkadaşıma nazaran daha kolay atlattım.Bebeklerinizi güle güle büyütün. Bu dönem geçici. Bebeklerinizin tadını çıkarın. Kolay gelsin. Sevgiler

bugün bende götürdüm doktora gaz sancısı dedi uykusundada yapıyo her seferinde gazı olduğunu snmıyorum ama neyse artık inşallah geçer

slm xenocum,
benim oğluşum da 1 aylık ve gaz sancımız çok ve kaka yapmıyor.Yapsın diye kayısı yiyorum .Kayısı gazını mı artırır? şok oldum cevap verirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…