• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerin fotoğrafraflarını çekerken dikkat!.......

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara
Arkadaşlar fotoğraf konusunda takıntılı olduğum için oğlumun her haliyle fotoğraflarını çekiyordum aklıma geldi araştırma yaptım...Çekim yaparken flas kullanmak oldukça sakıncalı...gözde büyük hasarlara bile yol açıyormuş...gerçi benimki daha küçük olduğu için gözler hep kapalıydı ama sizde flsahsız çekim yapın ..güzel gözleri solmasın bebeklerimizin...illaki çekilecekse aydınlık bir odada profosyonel çekim yapabilen arkadaşlar ise duvara veya tavana flash ı yansıtarak çeksinler...sevgilerr...yerimsenibenyerimseniben

bilgilendirdiğin için sağol canım bende çok fotoğraf hastsıyım oğlumun her halini çekiorum ama flaşsız canım

Biz bile ne kadar rahatsız oluyoruz ki onlar neden olmasın ve ayıca zarar önemli olanda buu

Arkadaşlar fotoğraf konusunda takıntılı olduğum için oğlumun her haliyle fotoğraflarını çekiyordum aklıma geldi araştırma yaptım...Çekim yaparken flas kullanmak oldukça sakıncalı...gözde büyük hasarlara bile yol açıyormuş...gerçi benimki daha küçük olduğu için gözler hep kapalıydı ama sizde flsahsız çekim yapın ..güzel gözleri solmasın bebeklerimizin...illaki çekilecekse aydınlık bir odada profosyonel çekim yapabilen arkadaşlar ise duvara veya tavana flash ı yansıtarak çeksinler...sevgilerr...yerimsenibenyerimseniben
bilgilendirmen ne güzel,canım.ama,maalesef bazen çevremizde okumuş cahiller olabiliyor.benim aptal kaynım,bebeğim bi haftalık iken bebeğimin yüzüne 10 cm yakından fotoğrafını çakmeye çalıştı.tabi flash patladı ve bebeğim gözlerini kırptı.tepemden aşağıya resmen kaynar sular döküldü.içimden bir an önce defolup gitseler kötükedihüsodiye dua etmiştim.neyse ki allaha şükür bebeğime bişey olmadı.allah korudu.biz dikkat etmezsek bebeğimize kimse dikkat etmiyor canım.

Back