Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
3 aylık bebeğim var bazen burnunun kaşındığı söyleniyor dışından ovarak kaşıntıyı gidremek gerekiyormuş hiç yapmadım şimdiye kadar bilen veya uygulayan varmı acaba arkadaşlar
Benim bebeğimde burnunu kaşınınca benim omzuma falan sürtüyordu , bi akrabamız çok fazla tatlı yiyorsun galiba yeme demişti bende dikkat etmiştim yani doğru olabilir.
hemde nasıl kaşınır benim kızımın eli çok kez gidiyo burnuna uzun uuzun kaşıyo hemde ben hiç eldiven takmadım kendi vucuduna ve bizimkine özgürce dokunsun diye öyle dışardan yardım almadan kaşıyo burnunu yani
kızlar ablamdan biliyorum yeğenimin burnunu temizlemek için kulak çubuğu falan kullanmazdı çünkü burnundakini iyice geriye itiyormuş o çubuklar. ablamda tel tokaların arka tarafı var ya yuvarlak oluyor. onunla çıkarıyor. aklınızda bulunsun.