benim büyük kızımın iki kulagınıda et benlerı var..sanki biraz daah bekleseymıs birer kulak daha süyecekmiş gibi... dogunca korktukk ama sımdı alıstık.... alınınca alınan bölgede çöküntü olusuyormuş diye duydum..o yuzden aldırmaya korkuyorum bu konuda bilgisi olan varmı?
Benim suan 5 aylik oglumdada iki haftalikken bir ben fark ettim. Hatta eve gelen ebe farketti ve korkmayin ama bir gösterin, bebeklerde ben normalde olmuyor. üc yasindan sonra cikmaya basliyor dedi. Cok telaslandim, doktorunada gösterdik. Doktor endise edilecek bir sey yok, ama büyüme yapiyormu ara sira hep takip edin, büyürse aldiririz olur biter dedi. Büyüme yapiyorlarmi onu kontrol edin.
benim kızımdada ben var kulağında siz ne yaptınız aldırdınızmıBenim bebeğimin doğumdan var. Bacağında kasığına doğru olan yerde siyah küçük bir ben var. doğduğundan beridir yani sonradan çıkma değil.
benim kızımdada ben var kulağında siz ne yaptınız aldırdınızmıbenim kızımdada et ben var doğuştan.ama benimkinin tek kulağında 2 tane.dr a göstermek istiyorum ama korkuyorum.sen gösterdinmi.bende alınınca yine çıkıyormuş diye duydum.
Bebegınızde herhangi bir işitme sorunu cıktımı acababenim kızımdada et ben var doğuştan.ama benimkinin tek kulağında 2 tane.dr a göstermek istiyorum ama korkuyorum.sen gösterdinmi.bende alınınca yine çıkıyormuş diye duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?