Bebeklerin başındaki konak nasıl geçer

mrymynr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
19
6
32
Arkadaşlar bebeğimin başında konak var kızım 3.5 aylık nasıl geçer şimdi temizlenmesi uygun mu

Doktor şöyle demisti bana bebe yagını kafasına nazikce masaj yaparak sürüp bebek tarakları oluyor ya yumuşak onunla tara sonra banyo yaptir bir kac kez tekrarlarsın geciyor zaten cok sürmüyor

Aynen zeytin yagida olur ama bi yarimsaat yumusamasini bekliceksin sonra geriye dogru bebgin bingildaginada dikkat et bastrma fazla geriye geriye tara o pul pul cikar bi kac gun boyle yap ara vererk geciyor

Arkadaşlar bebeğimin başında konak var kızım 3.5 aylık nasıl geçer şimdi temizlenmesi uygun mu

Banyodan yarım saat önce ılık suyun içine karbonat sürüp bebeğinizin başına sürün.Banyodan sonra bebek tarağı ile saçlarını tersten tarayın.Konakların çıktığını göreceksiniz :)

Biz soyle yaptik. Yag surduk ustune karbonat dokup o sekil bekledi bir sure. Sonra nazikce banyoda geriye dogru tarayinca cogu cikmis, 1-2 sefer sonra da temizlenmisti.

Merhaba banyo yapmadan yarım saat önce zeytinyagını sıcak su dolu bi kabın içine kase ile koyarak ılımasını sağlayın içine birazda karbonat atın bebeğinizin kafasına sürüp yarım saat sonra tarayın banyo yaptırın banyodan sonrada yine tarayın.

arkadaslarin dedigini gibi yap gordugunde fazla beklersen kalinlasir ve gecmesi daha uzun surer. Erkenden onlemini alman lazim. Fark etigin an yag surup bekleyip temizlemek en dogrusu.

bizim doktor banyo öncesi yarim çay bardağı zeytinyağına bir çay kaşığı karbonatla temizl3 ama tarak sürme banyo yaptır demişti ise yariyo gibi ama hala geçmedi

bizim doktor banyo öncesi yarim çay bardağı zeytinyağına bir çay kaşığı karbonatla temizl3 ama tarak sürme banyo yaptır demişti ise yariyo gibi ama hala geçmedi
Benim oğlumda da olmuştu aynen dediğin gibi yaptım birde babe şampuan aldım ve geçti çok fazlaydı denemenizi tavsiye ederim.

Bebeyagi veya zeytinyagini surun 3 4 saat bekletin yumusasin. Konaklar yumusayinca ince disli erkek taraklari var ya onunla tarayin taraga toplanacaktir zaten. Sonrada misler gibi yikarsiniz benim yerimede opersiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…