bebeklerin altını kaç saatte bir alıyorsunuz?

kubra_suden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
76
0
41
kızlar bebekler gece uyurken altını değiştiriyomusunuz,uyanmasını mı bekliyosunuz,ne kadar sıklıkta altlarını değiştiriyosunuz cevap yazarsanız sevinirim.

ben bebegim 4 aylık olana kadar gece hep degiştim artık değişmiyorum geceleri gün içindede kaka yapmasına baglı ama genelde 3

yaklaşık 2 aydır geceleri daha uzun uyuduğundan geceleri bez değiştirmiyorum artık..sabah karşı 4 ya da 5 gibi emmek için uyanıyor uykusu dağılmasın diye açmıyorum ve yeniden uyuyor..7 gibi uyanıyoruz bezini de o zaman değiştiriyorum...gecenin büyük kısmını uyuyarak geçirdiği için, öyle çok da dolu olmuyor zaten..
gündüzleri ise kaka yaptıysa hemen, yoksa 2 saatte bir değiştiriyorum bezini, o zaman zarfında bayağı dolmuş oluyor çünkü..

ben gündüz yaklaşık 3 saatte bir değiştiriyorum . gece de en son 12 gibi değiştiriyorum sonra sabah 8 gibi uyanınca.

valla kaka yaptımı zaten hemen değişiliyorda çişli olunca bakıyorum eğer ön çok dolu ise değişiyorum değilse değişmiyorum. 4-5 saat desem yeridir.

ben her beslenmeden sonra muhakkak altını alıyorum rahat ediyor yavrum
zaten çok hoşuna gidiyor

gündüz 5-6saat ara ile
gece ise hiç değiştirmiyorum
eskiden gecede açardım uykusu dağılıyordu
gece yatmadan önce değiştiriyorum
bidaha sabah
kaka olunca ayrı tabi

ben akşam yatmadan altını değiştiriyorum sabaha kadarda açmıyorum
gece uykusu güzel gündüzleri uyumuyo ama bana kalsa 3-4 saat de değişicem ama
bizimki ağlama krizine girince hemen acıyorum susuyo hatta bi keyifleniyo sormayın sakınlasince kapatıyorum yani tam belli olmuyo biraz bizimkine bağlı yani

Bende gece uykusuna yatmadan önce değiştiriyordum bir dahakine gece kalkınca bakıp duruma göre değiştiriyordum bi kaç kere baktım fazla dolmamıştı tekrar yatıp 4 saat sonra kalktığında beline kadar işemiş oluduğunu gördüm uykusu dağılsada fazla dolmasada gece uykusundan sonra artık mutlaka değiştiriyorum sabah kalkınca bakıyorum duruma göre kaka yapmadıysa bekliyorum yapınca değiştiriyorum ama bazen bizde tam açıyorum altını değiştiriyorum kapatıyorum pat tekrar kaka yapıyor bir kerede 2-3 bez birden gittiği oluyor bazen buaralar beze çalışıyoruz

bizde gündüzleri 4-5 saatde bir gece ise yatmadan 11-12 gibi değiştiriyorum sabah 7 'e kadar kalıyor fazla yapmıyorlar zaten..gecede mamam için 5gibi uyanıyorlar birkaç kere açtım hiç çiş yapmamışlardı büyük adam gibi..kaka yaptıkları belli oluyorsa açıyorum ama artık gece kakada yapmıyorlar...

gece uykusuna gecmeden once altını temızlıyorum
gece ıshal falan degıl de kaka yapmazsa hıc dokunmuyorum ama her sabah en gec 8'de altını acıyorum
gun ıcınde emzırmeye her geldıgımde altına bakıyorum bezı doluysa hemen degısıyorum ama dolu degılse ve kaka yapmamıssa 2 saat sonrasına erteleyebılıyorum
sanırım 5 kez falan degısmıs oluyorum tum gun boyunca
ama aksamları cok huysuz oluyor benım oglum
altını acıp bekletıyorum hosuna gıdıyor ama sonra onu gıydırmek tam bır ıskence
ınsa allah tuvalet alıskanlıgını cabuk alır bu kadar bezden rahatsız olduktan sonra

walla yaklasık 3 saatte bır degısıyorum eger kaka yapmıssa hıc bekletmıyorum.benım oglusumda altını actıgım zaman acaıp neselenıyor baslıyor bızımle konusmaya cıglıklar atmaya.o yuzden esımle bırbırımıze gırıyoruz altını acma sırası ıcın :)

benim bebeğim 1 yaşında 3saat de bir değiştiriyorum gece 12gibi değiştiriyorum sabah 7,30gibi değiştiriyorum kaka yapınca hemen alıyorum bekletmiyorum kuzum rahat etsin

valla kızım günde 7 8 kere yapıyodur herald altı pişik oldugunda hiç bekletmiyorum ama gece uyumadan önce bi degiştiririm sabaha kadar dokunmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…