Tatlı Aralık anneleri bebeklerimiz her geçen gün biraz daha büyüyor ve onların gelişiminde oyun ve oyuncakların etkisinin çok büyük olduğunu düşünenlerdenim.Bu başlıkta bebeklerimizle nasıl oyunlar oynuyoruz, onların gelişime katkı sağlamak için seçtiğimiz oyuncaklar, şarkılar onların hoşuna giden aktiviteleri ,gün boyu neler yaptığımızı birbirimizle paylaşalım istedim...
kazeem 23 kişi görüntülemiş kimseler yazmamıs.. :)) şimdilik beğime oyuncaklarıyla oynarken eşlik ediyorum..birde bildiğim ve öğrenmeye devam ettiğim şarkılı oyunlar var (mesela badi kara geliyor,kırmızı balık..vs) gibi bunları söyleyip onu gıdıklıyorum falan ama annemle çok güzel oynuyo annemin bi şarkısı var onu dah söylerken baslıyo el çırpıp kafa sallamaya maskotum :)))
eylül müzik eşliğinde dans etmeyi yada el çırpıp oynamayı çok seviyor
mutfaktaysak cezve ve tahta kaşık limonluk muhteşem üçlü şu aralar birbirlerine vurdukça çıkan sese bayılıyor
ıslak mendilleri paketinden bir bir çıkarıp bana vermesi vazgeçilmezi gibi bişey ıslak mendili görmesim
benden kacırabildiği mendillerin suyunu emmekse en güzel hediye ona benim kızacağımı bildiğinden öyle aceleyle emiyorki suyunu sonrasındada muzurluğa vurup çirkin oluyor suratını buruşturupta
sonra yüzüne örtü örtüp çekmeyi boynuna tespih kolye tarzı bişeyler takıp çıkarmayı el bezinin altına oyuncak saklayıp bulmayı çok seviyor
market broşürlerini inceleyip hoşona giden renkli ürünleri bana göstermeyi seviyor
kaç yakala tarzı oyunlarıda seviyor ayakta dikilerek fış fış kayıkçıyı oynamayı seviyor
diğer oyuncaklarıylada artık uzun süre oynuyor ama odada yalnız kalmamak şartıyla
birde şu birkaç gündür özellikle ayıcık türü içi elyaf oyuncaklara çok haşin davranıyor resmen sinirden elinden gelse parçalayacakmış gibi anlayamadım neden öyle yapıyor ama vardır kendince bir haklı sebebi
banyo küvetinde plastik ördekle ve köpüklerle oynamayı çok seviyor.
benim kıızm genelde oyun değildi muzurluk peşinde oluyo nerde düşülecek nerde kafa kırılacak yer var hep oralara gir4meye çalışıyo emeklediği için bütün gün arkasından koşuyorum oyun oynamaya hal derman kalmıyo bende şimdi artık tutunup kalkmaya sıralamaya da başladı ben oturtguyorum o kalkıyo ayyy napçam bilmiyom evdeki bvütün mobilyaların yerideğişti
şu sıralardaki favori oyunumuz çamaşır selesinde düt ddüt adeta terapi etkisi yapıyor
onun dışında ege legolara bayılıyor birleşmiş parçaları tek tek ayırıyor
tabi çekmeceleri karıştırmak hiç popülerliğini kaybetmeyen en gözde oyunumuz
benim kıızm genelde oyun değildi muzurluk peşinde oluyo nerde düşülecek nerde kafa kırılacak yer var hep oralara gir4meye çalışıyo emeklediği için bütün gün arkasından koşuyorum oyun oynamaya hal derman kalmıyo bende şimdi artık tutunup kalkmaya sıralamaya da başladı ben oturtguyorum o kalkıyo ayyy napçam bilmiyom evdeki bvütün mobilyaların yerideğişti
ewet bizdede o tip eğilimler söz konusu köşeler,minik parmaklarını sokabileceği minik dekikler arayışında
bizde sıralıyoruz ve adeta hep camın önünden dışarıya bakmak istiyor
hal derman konusunda aynıyız posam kalıyor akşama :bbo:
herkezin aynı galiba bizde de genelde oyun değil yaramazlık nerde kablo priz cam eşya çaydanlık var onun peşindeyiz buzdolapı çamaşır makinası ve çekmeçe karıştırmak favorimiz bir saniye bile boş bırakamıyorum yoksa kırıp geçiriyo heryeri ama şu günlerde legenin içine binip çarpışan araba yapıyoruz koltuklara çarpıp kaçıyoruz o cok hoşuna giden oyun başka hiçbişey onu durdurmuyor
herkezin aynı galiba bizde de genelde oyun değil yaramazlık nerde kablo priz cam eşya çaydanlık var onun peşindeyiz buzdolapı çamaşır makinası ve çekmeçe karıştırmak favorimiz bir saniye bile boş bırakamıyorum yoksa kırıp geçiriyo heryeri ama şu günlerde legenin içine binip çarpışan araba yapıyoruz koltuklara çarpıp kaçıyoruz o cok hoşuna giden oyun başka hiçbişey onu durdurmuyor