ben yağızı hep sırtüstü yatırdım.yüzüstü cesaret edemedim.ama gazı olduğunda uykusu hep bölünüyordu.hatta gaz yüzünden çok az uyuyodu.değişen bişey olacağını sanmıyorum.belkide yatma pozisyonundan değil bebeğin gazlı olup olmamasıyla ilgili:uhm:Allahtan artık gazımız falan kalmadı.çok nadir oluyo.o zamanda ayaklarını havaya kaldırıp tepinir gibi bişey yapıyo, kendi çıkartıyo gazını.
edhak cım bu telsiz de neyin nesi nasıl birşey acaba?
canım bizim bebiş 2 aydır ayrı kendi odasında uyuyo ağlar da duymam belki diye bebefon aldık tı biri sende biri bebiin başınd duruyo bebek hareket ettiğinde yada mıkırdanmaya başladığında hemen sana uyarı veriyo böylece ağlamaya başlayıp da uykusu açılmadan müdahale ediyorum benimki philips in çok memnunum ihtiyacın varsa tavsiye ederim
nerden nekadara aldın?bide nasıl ayırdın leeenn:çok üzgünüm::1no2: ben korkarımda yanlız yatmaktan sanki o da korkucakmış gibi gelio.kçük ya:çok üzgünüm: hem birsr sey gelio aklıma:çok üzgünüm: deprem hırsız vs:1no2:senağlama
kuzum şimdi site ismi verirdim ama banlanmak var işin ucunda hani hepiciğiburada olan bi site var ya ordan aldıydım 80 tl ye
kız sende lojmanda oturmuyon mu ne hırkızı ayrıca deprem olacağı varsa allah korusun benim yanımdayken de olur öle bişey olursa odası bitişik oda zati hemen alırım yavrukuşumu
bizim apartmanda birinin 11 aylık bebşi var onlar da ayırmamışlar beşiği yatakodalarındaymış hatta kimi zaman yanlarında yatıyomuş imdi tövbe billa ayıramıyolar çocuğu değil başka odada kendi beşiğinde bilem yatıramıyolar çocuk aralarında yatıyoo
bende öle olsun istemedim yatağını odasını benimsesin
imdi çok rahat yatağnda uyuyoo bazen koyuyorum yatağında kendi kendine oynaşıyo aguluyo
bence ayırmaya niyetin varsa neyin ne olduğunu çok bilmeden ayır sonra zorluk çekebilirsiniz
yes siteyi anladım suan ona bakıorum zaten.
ya bu hırsız olayı izmirden kaldı bana.izmirdekş lojmanlara hırsız girdiydi 3 sene önce.o yuzden tırsığım.
bide bizim odalar yanyana deil.cocuk odasını ööle biyere yapmıslar ki hemen girişin karsısında salonun yanında.bizim oda tee arka tarafta.ayırsam mı ki?off dha bastan bana yemio:çok üzgünüm:
du bakam deniyem bi gün.ama bugun deil:1no2:
benim oğlum 5 aylık biberon maması almıyo yani zar zor içiriyorum anne sütünüde 4 aylıkken bıraktı ek gıdamızı da çok alamıyoz yani iştahsız bir bebek kilosu 7.350 gr boy 67.5 cm normalm acaba cevap yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?