• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimizin uyuma şekli sırtüstü mü yüzüstü mü?

edhak

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
1.296
1
316
Diğer
kızlar erayı nerdese 40 ı çıktıktan sonra hep yüzüstü yatırdım çünkü sırtüstü yatırdığımda sıçrıyo bişey oluyo hemen uyanıyodu derin uykuya dalamıyodu
yüzüstü yatırınca kesintisiz 3-4 saat uyuduğu oluyor ama gaz sancısı olunca da hemen uyanıyor mesala saat 10 da yatırıyorum 11 civarı bi inleme sesi gidiyom bakıyom gaz çıkarıyo ama gözler hala kapalı çıkarınca da inlemeye devam ediyo kucağıma alıyom iki pış pış sonra uyumaya devam ediyor ma bu nerdeyse hergün oluyor
acaba ben yüzüstü yatırdığım için mi karına çok baskı yapıyor da gaz sancısı oluyor
siz nasıl yatırıyorsunuz
sırtüstü de yatırıncaa böyle gaz için uykuları bölünüyor mu?

gündüz yüzüstü yatırıyorum.cmre burnunun stüne yatıo mdahele etmem daha rahat.gece güvenemem.gecede yan yatma yastığında yatıo.her emzirmeden sonra yön deiştiriyıorum:1closedeyes:
edhakcım yzst yatınca karnı ısınırmıs ve ağrısı gazı olmazmış.eraycımında karnı ıınıo ve içindeki gaz cıkıo:delphin:ama gece yatırıosan dikkat etryerimseniben

ben yağızı hep sırtüstü yatırdım.yüzüstü cesaret edemedim.ama gazı olduğunda uykusu hep bölünüyordu.hatta gaz yüzünden çok az uyuyodu.değişen bişey olacağını sanmıyorum.belkide yatma pozisyonundan değil bebeğin gazlı olup olmamasıyla ilgili:uhm:Allahtan artık gazımız falan kalmadı.çok nadir oluyo.o zamanda ayaklarını havaya kaldırıp tepinir gibi bişey yapıyo, kendi çıkartıyo gazını.

celencim ilk zamanlar çok dikkat ediyoduk başını gömer mi filan diye ama hiç gömmedi allahtan bi de yanında telsiz varr zaten en küçük hareketinde duyup uyanıyorum bakıyorum uyuyo tekrar uyuyorum allahtan çok hareket de etmiyo
dediğin gibi bende gaz çıkarması kolay olur sancı çekmez diyee yatırmaya başladıydım ama çıkarırken huzursuz olup kıvranması canıma tak etti gazı olmasa kesintisiz uyucak kuzucuk her gece 1-2 defa o yüzden pış pış yapıyom uykusu içinde
bir iki kez sırtüstü yatırmayı denedim acaba ozaman gaz çıkarmaz mı diye bu sefer de yarım saat sonra gözlerini açıp ağlıyo alıştı herhalde yüzüstüne

ben yağızı hep sırtüstü yatırdım.yüzüstü cesaret edemedim.ama gazı olduğunda uykusu hep bölünüyordu.hatta gaz yüzünden çok az uyuyodu.değişen bişey olacağını sanmıyorum.belkide yatma pozisyonundan değil bebeğin gazlı olup olmamasıyla ilgili:uhm:Allahtan artık gazımız falan kalmadı.çok nadir oluyo.o zamanda ayaklarını havaya kaldırıp tepinir gibi bişey yapıyo, kendi çıkartıyo gazını.

hıımmm demek ozamanda oluyoo evet fatoşcum bizimki biraz gazman ozaman ama gündüz de hiç çıkarmıyo meret illa biriktirip geceyi bekliyooa.s

edhak cım bu telsiz de neyin nesi nasıl birşey acaba?

canım bizim bebiş 2 aydır ayrı kendi odasında uyuyo ağlar da duymam belki diye bebefon aldık tı biri sende biri bebiin başınd duruyo bebek hareket ettiğinde yada mıkırdanmaya başladığında hemen sana uyarı veriyo böylece ağlamaya başlayıp da uykusu açılmadan müdahale ediyorum benimki philips in çok memnunum ihtiyacın varsa tavsiye ederim

canım bizim bebiş 2 aydır ayrı kendi odasında uyuyo ağlar da duymam belki diye bebefon aldık tı biri sende biri bebiin başınd duruyo bebek hareket ettiğinde yada mıkırdanmaya başladığında hemen sana uyarı veriyo böylece ağlamaya başlayıp da uykusu açılmadan müdahale ediyorum benimki philips in çok memnunum ihtiyacın varsa tavsiye ederim

nerden nekadara aldın?bide nasıl ayırdın leeenn:çok üzgünüm::1no2: ben korkarımda yanlız yatmaktan sanki o da korkucakmış gibi gelio.kçük ya:çok üzgünüm: hem birsr sey gelio aklıma:çok üzgünüm: deprem hırsız vs:1no2:senağlama

nerden nekadara aldın?bide nasıl ayırdın leeenn:çok üzgünüm::1no2: ben korkarımda yanlız yatmaktan sanki o da korkucakmış gibi gelio.kçük ya:çok üzgünüm: hem birsr sey gelio aklıma:çok üzgünüm: deprem hırsız vs:1no2:senağlama

kuzum şimdi site ismi verirdim ama banlanmak var işin ucunda hani hepiciğiburada olan bi site var ya ordan aldıydım 80 tl ye
kız sende lojmanda oturmuyon mu ne hırkızı ayrıca deprem olacağı varsa allah korusun benim yanımdayken de olur öle bişey olursa odası bitişik oda zati hemen alırım yavrukuşumu
bizim apartmanda birinin 11 aylık bebşi var onlar da ayırmamışlar beşiği yatakodalarındaymış hatta kimi zaman yanlarında yatıyomuş imdi tövbe billa ayıramıyolar çocuğu değil başka odada kendi beşiğinde bilem yatıramıyolar çocuk aralarında yatıyoo
bende öle olsun istemedim yatağını odasını benimsesin
imdi çok rahat yatağnda uyuyoo bazen koyuyorum yatağında kendi kendine oynaşıyo aguluyo
bence ayırmaya niyetin varsa neyin ne olduğunu çok bilmeden ayır sonra zorluk çekebilirsiniz

kuzum şimdi site ismi verirdim ama banlanmak var işin ucunda hani hepiciğiburada olan bi site var ya ordan aldıydım 80 tl ye
kız sende lojmanda oturmuyon mu ne hırkızı ayrıca deprem olacağı varsa allah korusun benim yanımdayken de olur öle bişey olursa odası bitişik oda zati hemen alırım yavrukuşumu
bizim apartmanda birinin 11 aylık bebşi var onlar da ayırmamışlar beşiği yatakodalarındaymış hatta kimi zaman yanlarında yatıyomuş imdi tövbe billa ayıramıyolar çocuğu değil başka odada kendi beşiğinde bilem yatıramıyolar çocuk aralarında yatıyoo
bende öle olsun istemedim yatağını odasını benimsesin
imdi çok rahat yatağnda uyuyoo bazen koyuyorum yatağında kendi kendine oynaşıyo aguluyo
bence ayırmaya niyetin varsa neyin ne olduğunu çok bilmeden ayır sonra zorluk çekebilirsiniz

yes siteyi anladım suan ona bakıorum zaten.
ya bu hırsız olayı izmirden kaldı bana.izmirdekş lojmanlara hırsız girdiydi 3 sene önce.o yuzden tırsığım.
bide bizim odalar yanyana deil.cocuk odasını ööle biyere yapmıslar ki hemen girişin karsısında salonun yanında.bizim oda tee arka tarafta.ayırsam mı ki?off dha bastan bana yemio:çok üzgünüm:
du bakam deniyem bi gün.ama bugun deil:1no2:

yes siteyi anladım suan ona bakıorum zaten.
ya bu hırsız olayı izmirden kaldı bana.izmirdekş lojmanlara hırsız girdiydi 3 sene önce.o yuzden tırsığım.
bide bizim odalar yanyana deil.cocuk odasını ööle biyere yapmıslar ki hemen girişin karsısında salonun yanında.bizim oda tee arka tarafta.ayırsam mı ki?off dha bastan bana yemio:çok üzgünüm:
du bakam deniyem bi gün.ama bugun deil:1no2:

:roflol::roflol::roflol:
korkak yetiştirme kıs kızı
hem aklına kötü şeyler getirme allah korusun insanın korktuğu şey başına gelirmiş

benim oğlum 5 aylık biberon maması almıyo yani zar zor içiriyorum anne sütünüde 4 aylıkken bıraktı ek gıdamızı da çok alamıyoz yani iştahsız bir bebek kilosu 7.350 gr boy 67.5 cm normalm acaba cevap yazarsanız sevinirim.

oglum 7 aylik olacak yakinda sirt ustu yatiriyorum ben oglumu ve herzaman kundakliyorum :) artik kundak bezleri bulmasi zor oluyor o buyudukce onlar kuculuyor ama kesintisiz sicramadan uyumasini sagliyor cok memnunuz tavsiye ederim.

benim oğlum 5 aylık biberon maması almıyo yani zar zor içiriyorum anne sütünüde 4 aylıkken bıraktı ek gıdamızı da çok alamıyoz yani iştahsız bir bebek kilosu 7.350 gr boy 67.5 cm normalm acaba cevap yazarsanız sevinirim.

kilosu gayet iyi hatta cok iyi bile :)) benim oglum 6 aylikken o kilodaydi hic enside etme gayet guzel kilosu boyu var emin ol cnm.

Back