maşallah canım tatlı oğlusuna,bizimkiler aynı gün doğmustu 4 nisan:) bende gidicem önümüzdeki günlerde,bakalım bizim nasıl,yazarım.nasıl ek gıdalarla aranız?iyi buldu mu doktor gelişimini?
Canım ben aralık ayının biri falan gibi gidicem.O zaman bilgileri yazarım.Anacak bebeğimin beslenmesi yemesi çok güzel olduğu halde çok fala kilo almıyor tabi ben bu duruma seviniyorum çünkü tanıdıklar obez olacak diye korkutuyorlardı.En son bebeğim yedi aylık iken 8350 kilo 68cm boy Taylan biraz ufak doğdu doktorum bunuda düşünerek hesapla diyor.Genel olarak şimdilik iyi gidiyoruz hiç bir sebzeyi seçmeden yemesi ve hala emmesi bol meyve yemesi beni mutlu ediyor.Maşallah bebeğine herşeyi dört dörtlük hep böyle sağlıkla büyütürsün umarım.
çarşamba dr gittik 8.5 aylık oğlum 8000 kg kilosu 73 cm boyu baş çevresi 45 cm
dün gittik doktorumuza,canım oğluşum hasta burnu akıyor kaç gündür,keyifsiz,nezle dedi doktor,onu öyle görmek çok üzüyor beni.gelişimimiz gayet iyiymiş çok şükür,boyu 70 cm,9.5kilo,baş çevresi de 44.5
Canım benim,çok geçmiş olsun..Umarım en kısa sürede iyileşir oğluşun..gelişiminizde çok iyi.maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?